Skip to main content

Τέμπη: Τρισάγιο από τον Aρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο σημείο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εθνική τραγωδία

Τρισάγιο από τον Aρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο σημείο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη τελέστηκε σήμερα Τρίτη.

Συγκεκριμένα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των 57 θυμάτων του δυστυχήματος, καθώς σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εθνική τραγωδία.

Τον Μακαριώτατο υποδέχθηκε, στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος και τον συνόδευσε στον χώρο του δυστυχήματος όπου τους ανέμενε η κ. Καρυστιανού, μητέρα θύματος και πρόεδρος του συλλόγου οικογενειών θυμάτων των Τεμπών.

Image

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, τον Μακαριώτατο συνόδευαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ιωάννης Καραμούζης Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς και ο Πρωτοδιάκονός του Ιερολογιώτατος κ. Ιωάννης Μπούτσης.

Εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως παρέστησαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ιγνάτιος Μουρτζανός, Πρωτοσύγκελλος αυτής, και ο Πρωτοδιάκονος Ιερολογ. κ. Σπυρίδων-Αθανάσιος Σάσσαλος.