Skip to main content

Tέλος στο παράνομο κάμπινγκ της Αμμουλιανής βάζει ο δήμος

Οι κατασκηνωτές αρνούνται να το αποχωριστούν και προχώρησαν σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του δήμου Αριστοτέλη, τα οποία θα εκδικαστούν στις 8 Ιουνίου

Τέλος στο παράνομο κάμπινγκ στη «Μεγάλη Άμμο» της Αμμουλιανής βάζει ο Δήμος Αριστοτέλη, προκειμένου να καθαριστεί η συγκεκριμένη περιοχή και να δοθεί προς εκμετάλλευση, με βάση πάντα την προστασία του περιβάλλοντος.

Μετά τη διαπίστωση πληθώρα παραβάσεων από τον επιχειρηματία – μισθωτή της περιοχής, ο δήμος Αριστοτέλη προχώρησε σε αγωγή, διεκδικώντας τη νόμιμη εκμετάλλευση του χώρου και την απομάκρυνση των παράνομων κατασκηνωτών.

«Διαπιστώσαμε ότι το κάμπινγκ της "Μεγάλης Άμμου" είναι παράνομο. Έχει αφαιρεθεί από το 2002 η άδεια από τον ΕΟΤ», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη, Αργύρης Τσακνής, μιλώντας στην politikixalkidiki.gr.

«Εμείς ως δήμος σπεύσαμε για να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με τις υπηρεσίες. Αυτό κατέληξε σε αγωγή του δήμου, η οποία κερδήθηκε και πλέον έχουμε αποβάλλει τον εν λόγω επιχειρηματία από το μίσθωμα», τόνισε ο κ. Τσακνής.  

Ωστόσο, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, οι κατασκηνωτές αρνούνται να το αποχωριστούν και προχώρησαν σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του δήμου Αριστοτέλη, τα οποία θα εκδικαστούν στις 8 Ιουνίου.

«Δυστυχώς κρατούν ακόμα δέσμια μια περιοχή. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε κάθε απαιτούμενη ενέργεια προκειμένου να επιβάλλουμε τη νομιμότητα, να καθαριστεί ο χώρος και να παραδοθεί στους κατοίκους και στους παραθεριστές», υπογράμμισε ο κ. Τσακνής.