Skip to main content

Tέλος στην συνεργασία με την Kαρυπίδης βάζει η Market In

Οι 1.400 εργαζόμενοι της Καρυπίδης παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες και η μόνη “ανακούφιση” είναι το επίδομα των 1.000 ευρώ από τη κυβέρνηση.

Όχι μόνο δεν εξαγοράζει την αλυσίδα που ανήκει στην Καρυπίδης (πρώην Αρβανιτίδης), αλλά σταματά και τη συνεργασία που είχε σε επίπεδο franchising η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Market In. Με επιστολή της προς τους προμηθευτές η εταιρεία αναφέρει τα εξής:

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σταμάτησε η συνεργασία Franchising μεταξύ της εταιρίας μας (ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ ΑΕΒΕ) και της εταιρίας ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΕΕΕ. Κατά συνέπεια, από τις 9 Ιανουαρίου και στο εξής, δε θα πρέπει να παραδίδετε εμπορεύματα κατ ́ εντολή της ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ στα τριάντα πέντε (35) καταστήματα ή στις αποθήκες της εταιρίας ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΕΕΕ. Σας επισημαίνουμε ότι, για οποιαδήποτε παράδοση γίνει μετά την παρούσα ενημέρωση, η ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ δεν θα αναγνωρίσει την υποχρέωσή της προς εσάς”.

Εν των μεταξύ, οι 1.400 εργαζόμενοι της Καρυπίδης παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες και η μόνη “ανακούφιση” είναι το επίδομα των 1.000 ευρώ που πρόκειται να τους χορηγήσει η κυβέρνηση.