Skip to main content

«Τελειώνει» του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, περνάει από ιατρικά

Ο μάνατζερ του Βιεϊρίνια, Πολ Κουτσολιάκος, απέσπασε το «ναι» της Βόλφσμπουργκ και πάει στην Τούμπα για να επισημοποιηθεί το deal

Κάτι παραπάνω από βέβαια θεωρείται πλέον η πολύκροτη μετεγγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ από τη Βόλφσμπουργκ, καθώς ο μάνατζερ του Πορτογάλου ακραίου, Πολ Κουτσολιάκος, θα βρεθεί το απόγευμα στην Τούμπα και, έχοντας λάβει το «OK» από τους «Λύκους», θα ολοκληρώσει το deal με τον Δικέφαλο.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ασπρόμαυροι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Βιεϊρίνια για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο Δικέφαλος έχοντας ως σύμμαχο τον Πορτογάλο άσο κατάφερε μέσω και του ατζέντη του παίκτη να αποσπάσει το «ναι» των «λύκων», καθώς η διοίκηση της γερμανικής ομάδας δεν μπορούσε να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή που ήθελε να φύγει και αμείβεται με 2,2 εκατ. ευρώ ετησίως συν μπόνους και συν την εφορία.

Ήδη ο διεθνής άσος περνά ιατρικές εξετάσεις από τον ΠΑΟΚ. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο της προεργασίας για να τρέξει η υπόθεση εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία, μιας και η μετεγγραφική περίοδος λήγει οριστικά στις 20:00 σήμερα.