Skip to main content

Τελειώνει η εξαγορά του «Έψιλον» από Σαββίδη - Ο Εντ Χολ επικεφαλής

Ο Φίλιππος Βρυώνης αποδέχθηκε χθες να υπογράψει την έναρξη της διαδικασίας due diligence από την ελεγκτική Grand Thornton.

Στο τελικό στάδιο οριστικοποίησης βρίσκεται η συμφωνία για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον» από τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες αργά το βράδυ, έπειτα από μαραθώνια σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο πλευρών, ο Φίλιππος Βρυώνης αποδέχθηκε τελικά να υπογράψει την έναρξη της διαδικασίας due diligence από την ελεγκτική Grand Thornton. Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθεί αυτή του αρχικού ελέγχου που είχε πραγματοποιήσει η Deloitte, ουσιαστικά, δηλαδή, πρόκειται για τον δεύτερο έλεγχο.

Με αυτόν τον τρόπο σηματοδοτείται και επισήμως η έναρξη του τελικού σταδίου οριστικοποίησης της συμφωνίας της 21ης Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα, με το πέρας του δεύτερου ελέγχου, για τον οποίον πήρε εντολή η Grand Thornton, η διαδικασία κλεισίματος της συμφωνίας γίνεται αυτομάτως.

Η μεταβίβαση του υπόλοιπου 49% του συνόλου των μετόχων προς τη Dimera Media Investments, συμφερόντων του ομογενή επιχειρηματία, πρέπει να οριστικοποιηθεί έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ίδια συνάντηση, αποφασίστηκε επισήμως και συναινετικά πως τη γενική διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon θα αναλάβει ο εξειδικευμένος και πολύπειρος σε τηλεοπτικά θέματα μάνατζερ, Εντ Χολ.