Skip to main content

Τελικώς... τελικός: Κανονικά το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό

Ο Βασιλειάδης ενημέρωσε δια ζώσης τον πρωθυπουργό και αποφάσισε να μην παραστεί στον τελικό - Ολοκληρώνεται η αρίθμηση των καθισμάτων στο Στάδιο

Ο κύβος ερρίφθη, αν και χρειάστηκαν πολλές... θύελλες: Ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ του Σαββάτου (6/5, 20:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αν, βέβαια, τηρηθούν από την ΕΠΟ αυτά που ανέλαβε να εκτελέσει. Αυτό αναμένεται να συμβεί χωρίς περαιτέρω προβλήματα και, όπως όλα δείχνουν, οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν αύριο το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας 2017.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενημέρωσε το πρωί δια ζώσης για τις εξελίξεις τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Όμως, ο κ. Βασιλειάδης δεν θα ταξιδέψει στο Βόλο για τον τελικό, καθώς φέρεται έντονα ενοχλημένος από τους χειρισμούς της ΕΠΟ.

Από τα ξημερώματα, λοιπόν, και εν γνώσει του αρχηγού της Αστυνομίας τυπώνονται αυτοκόλλητα: Ένα πρώτο αυτοκόλλητο αρίθμησης θα κολληθεί σε κάθε κάθισμα, ένα δεύτερο αυτοκόλλητο που θα αντιστοιχηθεί με το bar code του εισιτηρίου και ένα τρίτο που θα παίρνει ο κάθε φίλαθλος με την είσοδό του για να γνωρίζει που θα καθίσει.

Εξαιτίας της έλλειψης τουρνικέ, τα εισιτήρια θα «χτυπηθούν» σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους του σταδίου. Τα συγκεκριμένα «μηχανάκια» έχουν παραχωρηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Εκφράζεται αισιοδοξία, πάντως, πως η αρίθμηση των καθισμάτων θα έχει ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και εφόσον τηρηθούν όσα ανέλαβαν οι διοργανωτές, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα ανάψει το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του τελικού.