Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018
x

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΙΧ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ

Για πρώτη φορά φέτος θα πληρώσουν τέλη όσοι αγόρασαν ΙΧ με ρύπους από 80 ως 90 γραμμάρια, ενώ «καπέλο» αναμένεται να μπει και στα πετρελαιοκίνητα

Ανατροπές έρχονται για 1,5 εκατ. ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στα νέα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως στις 15 Νοεμβρίου.

Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, το «μάρμαρο» θα πληρώσουν όσοι αγόρασαν ακριβό αυτοκίνητο την τελευταία πενταετία, οι οποίοι και θα κληθούν να πληρώσουν αυξημένα τέλη.

Και αυτό ως αντιστάθμιση για τη μείωση σχεδόν στο μισό των τελών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων άνω των δέκα ετών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για τα αυτοκίνητα πριν το 2005 έρχονται μειώσεις από 5% ως και 10%, ενώ για τα αυτοκίνητα πριν το 2000 τα τέλη θα είναι μειωμένα από 10% έως 40%.

Αυξημένα τέλη κυκλοφορίας θα πληρώσουν και οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων των οποίων το ΙΧ είναι του 2007, 2008, 2009 και 2010, καθώς τα τέλη τους θα υπολογιστούν με βάση τους ρύπους. Για πρώτη φορά φέτος θα πληρώσουν τέλη όσοι αγόρασαν αυτοκίνητο με ρύπους από 80 ως 90 γραμμάρια, ενώ «καπέλο» αναμένεται να μπει και στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ