Skip to main content

Τελειώνει ο Ντέιλα από την Κλαμπ Μπριζ μετά τη νέα γκέλα στο βελγικό πρωτάθλημα

Τη θέση του φαίνεται πως αναλαμβάνει ο Νίκι Χάγεν, προπονητής της δεύτερης ομάδας, μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Ρόνι Ντέιλα μετρά ώρες στον πάγκο της Κλαμπ Μπριζ, καθώς μετά την ήττα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ από τη Σιντ-Τρούιντεν, η βελγική ομάδα θα λύσει τη συνεργασία της μαζί του, με τον Νίκι Χάγεν να τον αντικαθιστά.

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν στην Pro League η Μπριζ ηττήθηκε στην έδρα της Σιντ-Τρούιντεν με 1-2 και θα μπει στα playoffs τίτλου με μεγάλη απόσταση από Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Άντερλεχτ.

Αυτή η γκέλα της βελγικής ομάδας θα στοιχίσει σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας την αποχώρηση του Ρόνι Ντέιλα, με τη διοίκηση να έχει αποφασίσει να λύσει τη συνεργασία της μαζί του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 48χρονος Νορβηγός δεν γνωρίζει την απόφαση που έχει ληφθεί από τον σύλλογο, ενώ η ανακοίνωση αναμένεται στο επόμενο 24ωρο.
Μάλιστα, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Ο προπονητής της δεύτερης ομάδας της Μπριζ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ντέιλα, αναλαμβάνοντας χρέη υπηρεσιακού τεχνικού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ντέιλα ανέλαβε την Μπριζ το περασμένο καλοκαίρι και σε 49 ματς με την ομάδα μετράει 28 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Πηγή sport24.gr