Skip to main content

Τελευταία ημέρα έργων σήμερα στη Βασ. Όλγας - Δείτε τις ρυθμίσεις

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή της Β. Όλγας με τις οδούς Μερκουρίου, Σκιάθου, Πορφύρα, Χριστοβασίλη, Παπαντωνίου και Μουζούρη.

Σήμερα ολοκληρώνται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που ξεκίνησαν τη Δευτέρα στην οδό Βασιλίσσης Όλγας προκαλώντας συχνά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων. 

Τα έργα σήμερα θα πραγματοποηθούν στο τμήμα του δρόμου μεταξύ των οδών Μερκουρίου και 25ης Μαρτίου. 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Όλγας με τις οδούς Μερκουρίου, Σκιάθου, Λ.Πορφύρα, Χρ.Χριστοβασίλη, Ζαχ.Παπαντωνίου και Μουζούρη. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω των οδών Αλεξανδρείας και Μπάμπη Αννίνου (παράλληλες της Λεωφόρου Β.Όλγας),στις οποίες θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας(είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β.Όλγας θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).

Στις ανωτέρω Φάσεις των εργασιών δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στην Λεωφόρο Β.Όλγας (αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας),σε όλο το μήκος της ζώνης των έργων.