Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Ταξιτζήδες ξεναγοί - Συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού

Αυτοκόλλητα με το brand name της πόλης και την ιστοσελίδα του Visit Thessaloniki θα τοποθετηθούν στα ταξί του Σωματείου Ερμής.

Ταξιδιωτικούς οδηγούς της Θεσσαλονίκης και ενημερωτικά έντυπα του τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διανέμει ο σταθμός ταξί του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ερμής στο αεροδρόμιο της πόλης. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ο σταθμός ταξί λειτουργεί και ως πρώτος ξεναγός της πόλης στους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, γι' αυτό και ο Οργανισμός πραγματοποιεί συνεργασία με το Σωματείο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας θα τοποθετηθούν αυτοκόλλητα με το brand name της πόλης και την ιστοσελίδα του προορισμού στα οχήματα, έτσι ώστε η πόλη, επισκέπτες και κάτοικοι να γνωρίσουν το site του Visit Thessaloniki και να ενημερωθούν για εκδηλώσεις, μνημεία, σημαντικά στοιχεία για την πόλη, και πλήθος άλλων χρήσιμων πληροφοριών.

Ο Οργανισμός με την πρόεδρο Βούλα Πατουλίδου αύριο Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για την έναρξη της συνεργασίας του με το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης για την καλύτερη προβολή της πόλης και του brand name "Thessaloniki: Many Stories One Heart", στα γραφεία του Σωματείου.