Skip to main content

Ταξίδι Μπουτάρη στη Βιέννη για την προβολή της Θεσσαλονίκης

Το ταξίδι για την προβολή της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις 23 - 24 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της δράσης του Τμήματος Τουρισμού «Διπλωματία Πόλεων»

Επίσκεψη στη Βιέννη, της Αυστρίας θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Σπύρο Πέγκα.

Το ταξίδι για την προβολή της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις 23 - 24 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της δράσης του Τμήματος Τουρισμού «Διπλωματία Πόλεων».  

To Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να προβάλει την πόλη της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό προορισμό στην αγορά-στόχο, τη Βιέννη, διοργανώνει ημερίδα και παρουσίαση της πόλης, τις συγκεκριμένες δύο ημέρες.

Η διοργάνωση της ημερίδας περιλαμβάνει αρχικά παρουσίαση της πόλης και κατόπιν πρόσκληση συμμετοχής σε εκπροσώπους του τουριστικού και επιχειρηματικού τομέα οι οποίοι θα συναντηθούν με αντίστοιχους Αυστριακούς επαγγελματίες κατά τη διάρκεια Β2Β συναντήσεων.

Στόχος μεταξύ άλλων είναι να γίνει Θεσσαλονίκη πόλος προσέλκυσης επιχειρηματιών, τουριστικών πρακτόρων, φοιτητών, συνεδρίων, εκθέσεων, εμπορίου αλλά και γαστρονομικών εκδηλώσεων.