Skip to main content

Τάτος: Το έχουμε ξαναζήσει και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε

Ο αρχηγός του Άρη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι άμα δεν είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μπορείς να χάσεις βαθμούς από κάθε ομάδα

Στο γεγονός ότι ο Άρης έχει τη δυνατότητα ν' ανταπεξέθλει μετά από τέτοιες κακές εμφανίσεις στάθηκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα των κιτρινόμαυρων από την Καλλιθέα, ο Ανδρέας Τάτος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός των Θεσσαλονικέων:

«Όταν δεν βάζεις το γκολ, κάποια στιγμή θα το δεχθείς. Από εκεί και πέρα φάγαμε δύο στην κόντρα, θα μπορούσαμε να φάμε κι άλλα. Χάσαμε το ματς, δεν είχαμε αντίδραση και καλά γυρίσματα στην άμυνα.

Άμα δεν είσαι συγκεντρωμένος, χάνεις βαθμούς από κάθε ομάδα. Από την μεριά μας δεν παίξαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες και δοκάρια. Έχουμε αρκετή πίεση, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Συνεχίζουμε, το κεφάλι κάτω και πολύ δουλειά. Το έχουμε ξαναζήσει, μπορούμε να αντεπεξέλθουμε».

Τέλος, σε ερώτηση αναφορικά με τα νεύρα στο τέλος: «Δεν τον πάτησα δυνατά, του ζητάω συγγνώμη, όπως και με τον προπονητή της Καλλιθέας που είχαμε μία έντονη συνομιλία. Τους ζητάω συγγνώμη, είναι όλα μέσα στο παιχνίδι και το ξέρουν όλοι. Δεν υπάρχει κανένα θέμα».

 

Από τη μεριά του, ο χρυσός σκόρερ της αθηναϊκής ομάδας, Ανδρέας Τσίπρας δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Όλον αυτόν τον καιρό δουλέψαμε πολύ. Ήρθε και καινούργιος προπονητής και άλλαξε η ψυχολογία μας. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι. Είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία και δεν το αξίζαμε. Προσωπικά δεν είναι λίγο να σκοράρεις δυο γκολ σε βάρος του Άρη, αλλά εκείνο που μετράει είναι η νίκη».