Skip to main content

Αντιμέτωπες με την ιστορία τους αύριο οι γυναίκες του ΠΑΟΚ (video)

Οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 17:00 την Σπάρτα Πράγας στο γήπεδο της Τούμπας για τη φάση των «32» του Champions League

Ως μία μεγάλη πρόκληση για τις παίκτριες του ΠΑΟΚ ώστε να γράψουν τη δική τους ιστορία χαρακτήρισε ο Αλέξης Τασούλης, τις αναμετρήσεις εναντίον της Σπάρτα Πράγας για τη φάση των «32» του Champions League.

Υπενθυμίζεται πως οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 17:00 την τσεχική ομάδα στο γήπεδο της Τούμπας για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του «Δικεφάλου»:

-Πόσο έτοιμη ειναι η ομάδα για τον πρώτο της αγώνα για τη φάση των «32» στο Champions League;

«Και οι 2 αγώνες με τη Σπάρτα Πράγας για τη φάση των «32» του Champios League για εμάς αποτελούν μεγάλη πρόκληση και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία από τις 15 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, άκρως επαγγελματική και με πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στον θεσμό, τη στιγμή που στη χώρα μας το γυναικείο ποδόσφαιρο παραμένει σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Σωματικά και πνευματικά είμαστε απόλυτα έτοιμοι και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αγωνιστούμε με πάθος και ενθουσιασμό».

-Ο αγώνας θα γίνει στη φυσική έδρα του ΠΑΟΚ, στο Γήπεδο της Τούμπας... Πόσο θα επηρεάσει αυτό τις παίκτριες της ομάδας να δώσουν το κάτι παραπάνω στον αγώνα;

«Είμαι βέβαιος πως μόνο θετικά θα επηρεάσει τα κορίτσια μου, παρά το δέος που ενδεχομένως να νιώσουν, θα κάνουν τα πάντα για να γράψουν εκεί τη δική τους ποδοσφαιρική ιστορία».

-Τέλος, δεν νοείται ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του... Θα θέλατε από την πλευρά σας να απευθύνετε ένα κάλεσμα στον λαό του ΠΑΟΚ;

«Έχω την εντύπωση ότι μετά από τόσους τίτλους που έχουν φέρει τα κορίτσια στο σύλλογο, αξίζουν την συμπαράσταση του κόσμου σε αυτόν το σπουδαίο αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι έχει λείψει το γήπεδο από τον κόσμο της ομάδας μας και το γεγονός ότι η είσοδος είναι ελεύθερη, θα κάνει τον κόσμο να έρθει και να βοηθήσει τα κορίτσια!».

Από τις πλέον έμπειρες παίκτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ η Ελένη Πελετίδου, μίλησε για τον αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η διεθνής τερματοφύλακας του Δικεφάλου εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και κάλεσε τον κόσμο να δώσει το «παρών» στην Τούμπα. Πιο συγκεκριμένα, η Πελετίδου δήλωσε:

«Ένα δυνατό παιχνίδι καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας την Τετάρτη. Η ομάδα μας είναι γεννημένη για δύσκολα παιχνίδια και το παιχνίδι με τη Σπάρτα είναι ένα από αυτά. Παρ’ ότι δεν είμαστε το φαβορί, πιστεύω ότι η ομάδα θα παραδώσει σώμα και ψυχή στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Περιμένουμε τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει στο γήπεδο, να μας χειροκροτήσει και να στηρίξει την τόση σημαντική προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια!».

Ο μεγάλος αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Σπάρτα πλησιάζει και η Ελένη Μάρκου μίλησε σχετικά στο acpaok.gr:

«Είμαστε πανέτοιμες για τον αγώνα της Τετάρτης και σωματικά και ψυχικά. Θέλουμε να δώσουμε το 100% και να κάνουμε την υπέρβαση, που θα μας δώσει το δικαίωμα να εδραιωθούμε στην Ευρώπη, καθώς και να δώσουμε την εντύπωση ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ μπορεί να πρωταγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο!» τόνισε αρχικά η Καστοριανή διεθνής αθλήτρια και συμπλήρωσε: «Θα πάμε να ευχαριστηθούμε αυτόν τον αγώνα, θέλοντας πάντα ένα θετικό αποτέλεσμα για να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο και του οποίου η στήριξη είναι πολύτιμη για εμάς».

Τη σιγουριά της ότι αυτή και οι συμπαίκτριές της θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να μπουν βάσεις πρόκρισης στον πρώτο αγώνα του «Δικεφάλου» εξέφρασε με τοποθέτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου η Ελένη Κακαμπούκη.

«Ο πρώτος στόχος που ήταν η πρόκριση στους 32 επετεύχθη. Την Τετάρτη είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα, που θα μας δώσει προβάδισμα για το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι» τόνισε η ξανθομάλλα διεθνής χαφ και πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμες και θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ».