Skip to main content

«Τάπα στη βία και στον ρατσισμό» στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης

Μεγάλη είναι η συμμετοχή στο τουρνουά μπάσκετ 3X3 Streetball που διοργανώνει ο ΠΣΑΚ στο πλακόστρωτο δίπλα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Μήνυμα ενάντια στην οπαδική βία και στον ρατσισμό στέλνουν μικροί και μεγάλοι που συμμετέχουν στο τουρνουά μπάσκετ 3X3 που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Μικρά γήπεδα μπάσκετ στήθηκαν από χθες στο πλακόστρωτο δίπλα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα οποία κατακλύστηκαν από μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, αλλά και από ενήλικες, που είχαν την ευκαιρία να αθληθούν, να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν αστέρια του μπάσκετ, να προσφέρουν θέαμα σε όσους έκαναν τη βόλτα τους στην παραλία και παράλληλα να συγκεντρώσουν χρήματα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, που θα ολοκληρωθεί απόψε, στις 8.30 το βράδυ, πραγματοποιούνται διάφοροι διαγωνισμοί, τριπόντων, ελευθέρων βολών κλπ, ενώ μοιράζονται δώρα στους συμμετέχοντες.

Η Θεσσαλονίκη είναι μία από τις πόλεις στις οποίες ο ΠΣΑΚ διοργανώνει το τουρνουά «3X3 Streetball - Τάπα στη βία και στον ρατσισμό», σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους και περιφέρειες, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τις τοπικές ενώσεις καλαθοσφαίρισης. με την συνδρομή κριτών διαιτητών, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του «Ζήσε Αθλητικά».