Skip to main content

Ένας 49χρονος Βούλγαρος ο ρασοφόρος που παρενοχλούσε νεαρές σε αστικά

Ο 49χρονος από τον Ιούνιο του 2015 έως τα μέσα Ιουνίου του 2017, φορώντας ράσα, επιχείρησε μέσα σε αστικά λεωφορεία ακόλαστες πράξεις κατά νεαρών

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων του «ρασοφόρου» που προέβαινε κατ΄ εξακολούθηση σε ακόλαστες πράξεις σε βάρος γυναικών εντός αστικών λεωφορείων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 49χρονο Βούλγαρο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 49χρονος από τον Ιούνιο του 2015 έως τα μέσα Ιουνίου του 2017, φορώντας ράσα και επιβιβαζόμενος σε αστικά λεωφορεία, επιχείρησε σε δέκα περιπτώσεις ακόλαστες πράξεις κατά επτά νεαρών γυναικών, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο σκάνδαλο και προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν ο 49χρονος ήταν «πραγματικός ή μαϊμού» ρασοφόρος.

Η δράση του ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία νεαρής φοιτήτριας στο facebook και την κοινοποίηση φωτογραφιών του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.