Skip to main content

Ταυτοποιήθηκαν 23 χούλιγκαν για τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου(vid)

Στην Αθήνα έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι 15 οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχει ταυτοποιήσει 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ

Στελέχη των Υποδιευθύνσεων Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, Αθήνας και Θεσσαλονίκης κατάφεραν να ταυτοποιήσουν 23 χούλιγκαν της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Έτσι, τα περισσότερα από τα άτομα που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια της ντροπής του τελικού κυπέλλου της 6ης Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι πλεόν γνωστά στις Αρχές. Συγκεκριμένα, στην Αθήνα έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι 15 οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχει ταυτοποιήσει 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ.
     
Ανάμεσά τους είναι και δράστης που φαινόταν με μαχαίρι να πλήττει αντίπαλο οπαδό, πάνω στην πεζογέφυρα του σταδίου. Ο συγκεκριμένος ταυτοποιήθηκε και είναι χούλιγκαν της ΑΕΚ. Μάλιστα είχε τραυματιστεί και αυτός από μαχαίρι και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Βόλου. Πρόκειται για σεσημασμένο χούλιγκαν, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για παρόμοιες έκνομες ενέργειες και επεισόδια σε γήπεδα.