Skip to main content

Το κέρασμα του Γιάννη Μπουτάρη στο δημοτικό συμβούλιο

Το κέρασμα του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για τα γενέθλιά του που είναι σήμερα - Τι δώρο ζήτησε από τους δημότες Θεσσαλονίκης.

Ζελεδάκια φρούτων κέρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για τα γενέθλιά του.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κλείνει σήμερα τα 74 χρόνια του. Ωστόσο, τα γενέθλιά του θα τα περάσει στο δημαρχείο, καθώς συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.

«Χρόνια πολλά, να είστε γερός, είναι sic το κέρασμά σας» σχολίασε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος. «Δεν κερνάνε στα γενέθλια αλλά με ρήμαξαν από το πρωί» απάντησε ο δήμαρχος.

Όπως είπε, όταν ρωτήθηκε από το ραδιόφωνο του ΑΠΕ, τι δώρο θέλει από τους δημότες, απάντησε πως θέλει «οι δημότες να έχουν κοινωνική συνείδηση».

Νωρίτερα, ο κ. Μπουτάρης δέχθηκε ευχές από τους αντιδημάρχους και τους συνεργάτες του καθώς και από μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος έκανε δώρο στον δήμαρχο το βιβλίο «Εθνικός διχασμός» του Γιώργου Μαυρογορδάτου.

«Στη βιολογική πορεία εύχομαι να τα εκατοστήσεις, για τη πολιτική σου πορεία δεν έχω την ίδια ευχή» δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρος Καλαφάτης.