Skip to main content

Τα βρήκε με Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ, το... μπαλάκι στη Βόλφσμπουργκ

Ο Δικέφαλος έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Πορτογάλο ακραίο για 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στο 1,3 εκατ. ευρώ

Έτοιμος να «πυροδοτήσει» τη «βόμβα» του καλοκαιριού είναι ο ΠΑΟΚ που έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την πλευρά του Αντελίνο Βιεϊρίνια για την επιστροφή του στην Τούμπα.

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με το sdna.gr, έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου να αγγίζουν το 1,3 εκ. ευρώ (συν τα μπόνους), με τον Ιβάν Σαββίδη, όπως και στην περίπτωση του Μαουρίσιο, να δείχνει διατεθειμένος να βάλει και πάλι «βαθιά» το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση πλέον είναι καθαρά θέμα... Βόλφσμπουργκ, με την πλευρά του Πορτογάλου άσου να υποστηρίζει πως ο γερμανικός σύλλογος δεν θα φέρει αντιρρήσεις για την παραχώρησή του χωρίς αντίτιμο, διότι, ήδη οι «Λύκοι» θα γλιτώσουν το συμβόλαιό του 2,2 εκατ. ευρώ, συν τα μπόνους (που είναι άλλες 500.000 ευρώ) και αν σε αυτά τα ποσά συνυπολογίσει κανείς την εφορία, τότε το ποσό εκτοξεύεται στα 5 εκατ. ευρώ!

Με τα χρονικά περιθώρια να είναι πλέον στενά, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα, όπου θα φανεί αν υπάρχουν τα περιθώρια απόκτησής του από τη Βόλφσμπουργκ, προκειμένου να ολοκληρωθεί μία ακόμα πολύ σημαντική μετεγγραφή για τον ΠΑΟΚ, που ήδη έχει φέρει στην Τούμπα παίκτες όπως ο Ρέι, ο Μακ, ο Ελ Καντουρί και ο Μαουρίσιο.