Skip to main content

Έλαμψαν για καλό σκοπό Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων

Η πιο γιορταστική και λαμπερή οινική εκδήλωση των ΒορΟινών. Τα μέλη της Ένωσης του Βορειοελλαδικού αμπελώνα παρουσίασαν εκπληκτικά κρασιά.

Εικοσιδύο οινοποιεία και εκατοντάδες επισκεπτών τίμησαν τα φετινά ΒορΟινά των Χριστουγέννων, που διοργάνωσαν οι Οίνοι Βορείου Ελλάδος και μάλιστα για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του βρεφοκομείου "Άγιος Στυλιανός".

Ο πρώτος όροφος του Electra Palace, για ένα ολόκληρο τετράωρο που μάλλον αποδείχθηκε λίγο, γέμισε από φίλους του κρασιού που έδωσαν το "παρών" στη πιο λαμπρή εκδήλωση της χρονιάς για τα ΒορΟινά, στη Χριστουγεννιάτικη, που λάμπρυνε τις διαθέσεις των φίλων της Ένωσης, των ανθρώπων του δημοτικού βρεφοκομείου "Άγιος Στυλιανός", των οινοποιών - μελών των Οίνων της Βόρειας Ελλάδας. 

Η διοργάνωση έκρυβε πολλές εκπλήξεις αφού στα τραπέζια της γευσιγνωσίας ανοίχτηκαν φιάλες σε κάθετες δοκιμές, κρασιά νέα, κρασιά που για πρώτη φορά βγαίνουν από τα βαρέλια και τις φιάλες της παλαίωσης, καινούργιοι συνδυασμοί και χαρμάνια ποικιλιών. 

Μια όμορφη εκδήλωση, που τέθηκε κάτω από την ομπρέλλα του 7ου Thessaloniki Food Festival και έδειξε για μία ακόμη φορά τη δημιουργικότητα και την εκπληκτική δουλειά που γίνεται στα αμπελοτόπια και τα οινοποιεία της βόρειας Ελλάδας.