Skip to main content

Τα Σκόπια αντί της Θεσσαλονίκης επέλεξε η Qatar Airways

Εγώ όταν το άκουσα μου ήρθε σκοτοδίνη, αυτά είναι δυσάρεστα μηνύματα, δήλωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο Γιάννης Μπουτάρης.

Πτήσεις από τα Σκόπια και όχι από τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει τελικά η Qatar Airways, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος έκανε λόγο για δυσάρεστη είδηση.

Όπως είπε, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, αν και είχε αποφασιστεί από την Qatar η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με Αυστραλία και Κίνα, τελικά ο Εμίρης ανακοίνωσε δρομολόγια από τα Σκόπια.

«Ο Εμίρης που είναι ο ιδιοκτήτης έχει εκνευριστεί με τη συμπεριφορά της ελληνικής κυβέρνησης για το θέμα του Ελληνικού και για την Ζάκυνθο. Αυτά δεν είναι ευχάριστα μηνύματα», τόνισε, μιλώντας για «εχθρική κίνηση της κυβέρνησης προς την επιχειρηματικότητα».  

«Εγώ όταν το άκουσα μου ήρθε σκοτοδίνη. Στα Σκόπια βρήκαν να το κάνουν. Τα Σκόπια είναι προτεκτοράτο για τον Τούρκο, αυτά είναι δυσάρεστα», ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

Ανακοίνωσε επίσης ότι είχε συνάντηση με στελέχη της Fraport, τα οποία του μετέφεραν την ανησυχία τους για τις εκκρεμότητες σχετικά με την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων.