Skip to main content

Tα σημεία που θα στηθούν οι κάλπες για τις εκλογές του ΤΕE

Την Κυριακή 25 Απριλίου θα ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, μέσω των οποίων θα αναδειχτούν τα αιρετά όργανα του ΤΕΕ για το χρονικό διάστημα μέχρι και το 2012. Σε
Από τις οκτώ το πρωί έως και τις επτά το απόγευμα της Κυριακής, 25 Απριλίου, θα είναι ανοικτές οι κάλπες που θα στηθούν για τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), μέσω των οποίων θα αναδειχτούν τα αιρετά όργανα του ΤΕΕ για το χρονικό διάστημα μέχρι και το 2012.

Όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Επιμελητηρίου (ΤΕΕ/ΤΚΜ), ο αριθμός των μελών της περιφερειακής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ είναι 60 άτομα. Κατά νομούς τα μέλη του κατανέμονται ως εξής: 42 από τον νομό Θεσσαλονίκης και από τρία μέλη από τους νομούς Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Στη Θεσσαλονίκη οι κάλπες θα στηθούν στο περίπτερο 10 της Δ.Ε.Θ., όπου και θα λειτουργούν 20 εκλογικά τμήματα. Στην Ημαθία θα στηθούν στη Βέροια, στη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών, Λεωφόρο Στρατού 72. Στο Κιλκίς, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στη Γ. Καπέτα 157. Στον νομό Πέλλας, στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου, στο κτήριο του Διοικητηρίου, στην Έδεσσα.

Στον νομό Πιερίας, στο γραφείο της ΝΕ ΤΕΕ/ΤΚΜ, Π. Τσαλδάρη 16, στην Κατερίνη. Στις Σέρρες, στη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών (θα στηθούν σε δύο αίθουσες), τέρμα Ομονοίας, και στον νομό Χαλκιδικής, στο γραφείο της ΝΕ ΤΕΕ/ΤΚΜ, 22ας Απριλίου 1, στον Πολύγυρο.

Για τις εκλογές του ΤΕΕ/ΤΚΜ, τις οποίες το Επιμελητήριο χαρακτηρίζει «εξαιρετικά κρίσιμες» και αναφέρει πως θα διεξαχθούν «με πρωτοποριακές για την Ελλάδα μεθόδους» (θα γίνει χρήση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και bar code), κατέρχονται ως υποψήφιες συνολικά 15 παρατάξεις.