Skip to main content

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στα 5άστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Η Voria.gr παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Επιμέλεια: Σοφία Παπαμαυρουδή

Λίγες ώρες έμειναν πριν το 2016 φθάσει στο τέλος του και όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πιο λαμπαρή βραδιά του χρόνου.

Τα 5άστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης έχουν φορέσει επισήμως τα καλά τους και προσκαλούν τους Θεσσαλονικείς να υποδεχτούν το νέο έτος στους υπερπολυτελείς χώρους τους και τα μεγαλόπρεπα εορταστικά τραπέζια που έχουν ετοιμάσει, με τη συνοδεία από εκλεκτά κόκτειλ και σαμπάνια, αλλά και εορταστική μουσική.

Επιπλέον, τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία της πόλης προσφέρουν και πλούσιο πρωτοχρονιάτικο πρωινό, με γιορτινή μουσική, για ένα δυναμικό ξεκίνημα του 2017.

Η Voria.gr παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης:

The Met Hotel   

31/12

Στο Maistros Ballroom του Met Hotel, απολαύστε το New Year's Buffet Menu και Beverage Package, με welcome drink Prosecco και συνοδεία ζωντανής μουσικής και Dj.

Ώρα έναρξης: 21.00

Tιμή: 95 ευρώ κατ' άτομο, παιδιά 6-12 ετών 47,50 ευρώ, μικρότερα των 6 ετών δωρεάν

Στο Chan Bar Restaurant, από τις 21.00 μέχρι τις 2.00 δοκιμάστε το a la Cart μενού, με welcome drink Prosecco.

1/1

Περάστε την Πρωτοχρονιά σας, απολαμβάνοντας το New Year's Buffet Menu και Beverage Package, από τις 13.00 έως τις 17.30, με ζωντανή μουσική.

Τιμή: 50 ευρώ κατ' άτομο(για φαγητό), παιδιά 6-12 ετών 25 ευρώ

Hyatt Regency Thessaloniki

31/12

Γιορτάστε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με στυλ και με μία γκουρμέ εμπειρία έξι πιάτων, στην πολυτελή ατμόσφαιρα του Grand Ballroom στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Απολαύστε τη μαγεία σε ένα σκηνικό παραμυθιού με ζωντανή μουσική, Dj, χορό και πολλά δώρα και εκπλήξεις.

'Ωρα προσέλευσης: 22:00

Τιμή κατ' άτομο: 148 ευρώ, παιδικό μενού, 48 ευρώ

Excelsior Hotel

31/12

Υποδεχθείτε τον καινούριο χρόνο και αφεθείτε στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης εορταστικής εμπειρίας στον πολυτελή χώρο του Mezzanine. Απολαύστε το signature menu των 7 πιάτων δια χειρός του Executive Chef Γρηγόρη Καρακασίδη, υπό τη συνοδεία live μουσικής.

Τιμή: 77 ευρώ κατ' άτομο, περιλαμβάνεται η σαμπάνια.

1/1

Το εστιατόριο Mezzanine του Exelsior Hotel θα παραμείνει ανοιχτό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και θα σας περιμένει με a la cart μενού και γιορτινή μουσική, προκειμένου να περάσετε όμορφες και ξέγνοιστες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Electra Palace Hotel

31/12

Υποδεχθείτε τη νέα χρονιά έχοντας ως θέα το κέντρο της Θεσσαλονίκης, και απολαμβάνοντας το μενού 6 πιάτων που ετοίμασε το Electra Palace, με welcome drink αφρώδη οίνο και capuccino πράσου με καραβίδες.

Τιμή: 125 κατ' άτομο/65 ευρώ τα παιδιά έως 12 ετών

Ώρα: 22.00

1/1

Ξεκινήστε την πρώτη ημέρα του χρόνου με τον καλύτερο και γευστικότερο τρόπο! Ο παραδοσιακός πρωινός μπουφές του Electra Palace θα σας περιμένει από τις πρώτες πρωινές ώρες υπό την μουσική υπόκριση του DJ Θεόδωρου Παρασίδη.

Τιμή: 25 ευρώ κατ' άτομο

Παράλληλα, από τις 13.00 έως τις 16.00 η ώρα το Electra Palace θα έχει ανοιχτό μπουφέ για μεσημεριανό.

Τιμή: 45 ευρώ κατ'ατομο/25 ευρώ τα παιδιά έως 12 ετών

Hotel Nikopolis

31/12

Ζήστε τη μαγεία της Πρωτοχρονιάς  με ένα μενού 7 πιάτων στη μοναδική, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα στο Da Vinci restaurant του ξενοδοχείου Nikopolis. Καλωσόρισμα με ποτήρι σαμπάνιας.

Τιμή κατ' άτομο: 100 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται τα ποτά. Παιδιά 4-12 40 ευρώ.

1/1

Ξεκινήστε τη νέα χρονιά με μοναδικές γεύσεις στο πρωτοχρονιάτικο μπουφέ, υπό τους ήχους ζωντανής εορταστικής μουσικής.

Τιμή κατ' άτομο: 60 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά), παιδιά 4-12 ετών 50% έκπτωση

Ώρα: Από τις 13.30 έως τις 17.00

Makedonia Palace

31/12

Φέτος το MakedoniaPalace, λίγο πριν γυρίσει σελίδα για την πλήρη αναβάθμισή του, φοράει τα γιορτινά του και σας προσκαλεί να ζήσετε το μαγικό παραμύθι μιας «άλλης» εποχής.

Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς στην αίθουσα  Alexandrosμε επίσημο εορταστικό μενού 6 πιάτων και με συνοδεία του μουσικού σχήματος της Άννας Μπαλάσκα.
Ώρα άφιξης 22.30

Τιμή κατ' άτομο 105 ευρώ/ παιδιά 35 ευρώ

1/1

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στο Makedonia Palace θα υπάρχει πρωτοχρονιάτικος μπουφές από τς 13.30 έως τις 16.30, υπό τους ήχους τζαζ ντουέτου.