Skip to main content

Τα πρώτα ονόματα στο ψηφοδέλτιο Γκιουλέκα

Τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει εντείνει τις επαφές του με υποψήφιους… υποψήφιους για το ψηφοδέλτιό του, ώστε στις αρχές Σεπτέμβρη να καταφέρει να το ανακοινώσει.
της Χρύσας Κυριακού

Η αναπληρώτρια γραμματέας Νέων Τεχνολογιών της ΝΔ, Άννα Ευθυμίου, η πολιτευτής, Άρτεμις Διαλυνά, οι διαμερισματικοί σύμβουλοι, Δημήτρης Παπάς και Δημήτρης Γιαννακουδάκης, ο αναπληρωτής γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Θάνος Κουλουτμπάνης, είναι μερικά από τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Κ. Γκιουλέκα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ως σίγουρα συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο θεωρούνται επίσης ο πρώην διευθυντής Τροχαίας Κώστας Μπλετσογιάννης, ο νομαρχιακός σύμβουλος Γιάννης Αγγούρας, ο Θόδωρος Τοσουνίδης, ο Ηλίας Πανάς κι ο Σωκράτης Δημητριάδης.

Τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει εντείνει τις επαφές του με υποψήφιους… υποψήφιους για το ψηφοδέλτιό του, ώστε στις αρχές Σεπτέμβρη να καταφέρει να το ανακοινώσει.

Επαφές με την ομάδα Παπαγεωργόπουλου

Ο κ. Γκιουλέκας δεν έχει περιορίσει, βέβαια, τις επαφές για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του με νέα πρόσωπα. Τις προηγούμενες ημέρες επέλεξε να συναντηθεί και με στελέχη της «Αναγέννησης». Και μπορεί ο Βαγγέλης Δημητρίου και ο Βασίλης Γάκης να μην δέχθηκαν την πρότασή του να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιό του, ωστόσο ο κ. Γκιουλέκας συνεχίζει τις επαφές του και με άλλα στελέχη. Ως χρήσιμος συνεργάτης φέρεται να είναι και ο κ. Ν. Μακραντωνάκης, ενώ για τους κ.κ. Ασπασίδη και Εγγλέζο η αποχώρησή τους από τη σκηνή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνδυάζεται με την αντίστοιχη εμφάνιση των γιων τους.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, επιστολή, με την οποία δηλώνει πως τάσσεται στο πλευρό και στη διάθεση του Κ.Γκιουλέκα, έχει στείλει στον υποψήφιο δήμαρχο και ο κ. Χ. Αηδονόπουλος. Συνάντηση είχε ο κ. Γκιουλέκας –σύμφωνα με πληροφορίες- και με τη δημοτική σύμβουλο –και πρώην εισαγγελέα- Χρυσούλα Γιαταγάνα.