Skip to main content

Τα πρώτα έξι «κιτρινόμαυρα» φιλικά παιχνίδια

Πληροφορίες για τα πρώτα έξι φιλικά παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα έδωσε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης.

 

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε τους φιλάθλους του συλλόγου για τα πρώτα έξι φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί σε Καρπενήσι και Αυστρία. Οι «κιτρινόμαυροι» του Σάκη Τσιώλη θα αντιμετωπίσουν τους Ατρόμητο, Κέρκυρα, Παναιτωλικό, Πενιαρόλ, Αλ Χιλάλ και Ένωση Νέων Παραλιμνίου.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Οριστικοποιήθηκαν τα έξι πρώτα φιλικά παιχνίδια για την ομάδα του ΑΡΗ. Αύριο στις 18:30 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ατρομήτου. Στο ίδιο γήπεδο στις 19 Ιουλίου στις 18:30 η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα αγωνιστεί κόντρα στην Κέρκυρα. Δύο μέρες αργότερα (στις 21-7) και πάλι στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου ο ΑΡΗΣ στις 18:30 θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό. 
 
Η αποστολή του ΑΡΗ επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη στις 22 Ιουλίου και στις 26-7 στις 21:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης θα αντιμετωπίσει την υπερπρωταθλήτρια Ουρουγουάης, Πενιαρόλ (http://arisfc.gr/index.cfm?pid=2&view=detail&id=2344).
 
Στις 27 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Seefeld της Αυστρίας όπου και θα παραμείνει ως και τις 7 Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα θα δώσει 3 φιλικά παιχνίδια. Τα δύο πρώτα έχουν οριστικοποιηθεί. Στις 30 Ιουλίου ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας Al Hilal. Το παιχνίδι με την πλουσιότερη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα διεξαχθεί στις 18:30 τοπική ώρα στο γήπεδο του Garmisch- partenkirchen που βρίσκεται 38 χιλιόμετρα από το Seeefeld.
 
Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου (στις 18:30 τοπική ώρα)στο γήπεδο του Worgl που βρίσκεται 80 χιλιόμετρα μακριά από το Seefeld. Αντίπαλος θα είναι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου που τερμάτισε την σεζόν 2010-2011 στην έκτη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος. Θα υπάρξει κι ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στις 4 Αυγούστου με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες».