Skip to main content

Τα «πιράνχας» της Υγείας

Αναρωτιέσαι αν η προσπάθεια του Λοβέρδου να εξυγιάνει την Υγεία, θα φέρει αποτέλεσμα θετικό ή την τύχη αυτής του Αλέκου Παπαδόπουλου...

Αναρωτιέσαι αν η προσπάθεια του Λοβέρδου να εξυγιάνει… την Υγεία, θα φέρει αποτέλεσμα θετικό ή την τύχη αυτής του Αλέκου Παπαδόπουλου. Από πού να αρχίσεις τον εξορθολογισμό των δαπανών, και πού να σταματήσεις.

Ο Π. Γιαννούλης, πρόεδρος της εταιρείας «Anatomic Help», με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς και με αντικείμενο Ορθοπεδικά υλικά, στρώματα, κλπ, έστειλε επιστολή προς τον υπουργό Υγείας Α. Λοβέρδο, όπου καταγγέλλει εξωφρενικές καταστάσεις.

Η εταιρεία παράγει περί τους 250 κωδικούς-προϊόντα και η παραγωγική ικανότητα της μονάδας επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και όλων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της χώρας. Δηλωτική της ποιοτικής και παραγωγικής ισχύος της εταιρείας, λέγει ο πρόεδρός της, είναι η εξαγωγική επίδοση σε 16 χώρες.

Και βρίσκεται εμπρός στο παράδοξο(;) να παράγει και να προσφέρει προϊόντα σε τιμές 30 και 20 και 10 φορές χαμηλότερες από τις τιμές του Παρατηρητηρίου (δημόσια νοσοκομεία), από τις τιμές ΙΚΑ (εγκυκλίου 37) κι ενώ εξάγει, όπως είπαμε παραπάνω, σε 16 χώρες, αδυνατεί να προμηθεύσει ελληνικά νοσοκομεία και ΙΚΑ!

Ανδρέα, αν δεν θέλεις να σε φάνε τα «πιράνχας» και να ιδιωτεύσεις εφεξής όπως ο Αλέκος, τσάκισέ τα όσο είναι νωρίς. Σ’ αυτό θα έχεις τη συμπαράσταση όλων, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις. Η άλλη λύση βέβαια, είναι «να το παίξεις» Αβραμόπουλος ή Ξενογιαννακοπούλου και να «διαφημίζεις» εμβόλια. Μπορεί να γίνει και αντιπρόεδρος του κόμματος αργότερα, πού ξέρεις.