Skip to main content

Τα πάντα για το παιδί στην 81η ΔΕΘ από την KID’s BOX

Η KID’s BOX απευθύνεται σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με το βρέφος και το παιδί και δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες να προβάλουν τα προϊόντα τους

Ένα νέο θεματικό εκθεσιακό αφιέρωμα, που επικεντρώνεται στο παιδί, έρχεται να προστεθεί στη φετινή 81η ΔΕΘ, εμπλουτίζοντας περαιτέρω το περιεχόμενό της. Η KID’s BOX 0-12 θα δώσει τη δυνατότητα στους γονείς, αλλά και στα παιδιά έως 12 ετών, να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες που τους αφορούν άμεσα, αποτελώντας παράλληλα ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό γεγονός.

Το νέο αυτό θεματικό αφιέρωμα θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο 3 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, σε έναν πολύχρωμο χώρο 2.200 τ.μ., με πρωτότυπες κατασκευές, όπου τα παιδιά θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά με το παιχνίδι, όσο οι συνοδοί τους θα έρχονται σε επαφή με τις εταιρείες και τους εκθέτες.

Η KID’s BOX απευθύνεται σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με το βρέφος και το παιδί και δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες να προβάλουν, να δειγματίσουν και να πουλήσουν μέσα στον εκθεσιακό χώρο τα προϊόντα τους σε ένα κοινό που ξεπερνά κάθε χρόνο τις 250.000 άτομα.