Skip to main content

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ποια πρόσωπα εξελέγησαν στις Επιτροπές Ποιότητας Ζωής και Οικονομικής κατά τις σημερινές δημαιρεσίες στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν στις σημερινές δημαιρεσίες στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Για πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής ο δήμαρχος αναμένεται να προτείνει τον Πέτρο Λεκάκη και για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τον Σπύρο Πέγκα.

Για την Οικονομική Επιτροπή αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους ο Γιώργος Αβαρλής από την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη», με 38 ψήφους. Σε δηλώσεις του ο κ. Αβαρλής αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Ανδρέα Κουράκη από την Οικονομική Επιτροπή και ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίζει να παλεύει όπως έκανε.

Επίσης, στην Οικονομική Επιτροπή από τη διοικούσα παράταξη ως τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι Λάζαρος Ζαχαριάδης με 37 ψήφους, ο Στέλιος Λιακόπουλος με 35, ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης με 35, η Γιούλη Ρανέλλα με 31, η Μαίρη Ακριτίδου με  29 και η Σοφία Ασλανίδου με 27 ψήφους. Από την παράταξη των «Εντάξει» εκλέχθηκαν ο Σωκράτης Δημητριάδης με 36 ψήφους και ο Στάθης Παντελίδης με 35. Επίσης, εκλέχθηκαν ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιάννης Δελής με 32 ψήφους.

Αναπληρωματικά μέλη στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν η Άννα Αγγελίδου (35), η Στεφανία Τανιμανίδου (33), η Λίνα Λιάκου (32), ο Στέφανος Γωγάκος (32), ο Κωσταντής Σεβρής «Μένουμε Θεσσαλονίκη» (36) και η Μόνικα Αϊβάζογλου (33).  

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη ο Στέλιος Λιακόπουλος με 33, ο Ανδρέας Κουράκης με 32 ψήφους, ο Γιώργος Δημαρέλος με 30, ο Νίκος Ζεϊμπεκης με 28, οι Στέλιος Κανάκης, Λευτέρης Κιοσέογλου και Μάκης Κυριζίδης με 26 ψήφους, η Μόνικα Αϊβάζογλου με 25 και τέλος η Έλλη Χρυσίδου και ο Δημήτρης Ράπτης με 24 ψήφους.