Skip to main content

Τα νταούλια του Τσίπρα και τα παιδιά που δεν έγιναν ακόμη έφηβοι

Η παρέα με τους Rothschild, οι άνηβοι του Ηράκλειτου, η συμβολή της Κλίντον στο αλβανικό έθνος και η δράση των ιμάμηδων στη Γερμανία.

ψ, είπε ο ποιητής της προτίμησης του Τσίπρα, ο οποίος σχεδιάζει να ορίσει εταιρεία των Ρότσιλδ σύμβουλο για τα χρέη. Συγγνώμη, βρε σύντροφοι. Άμα γίνουμε κολλητοί με τους Ρότσιλδ, ποιες αγορές θα χορεύουν όταν βαράμε τα νταούλια; Υποψιάζομαι ότι ο Τσίπρας όταν έλεγε ότι θα τσακίσει τις αγορές, μάλλον τις Λαϊκές αγορές εννοούσε. Τουλάχιστον αυτό έκανε μέχρι τώρα.

Την τσάκισε την διαφθορά η κυβέρνηση, όπως την είχαν τσακίσει και οι προηγούμενες. Το δάκτυλο στο μέλι εξακολουθούν να βάζουν οι κινούμενοι πέριξ των Ενόπλων Δυνάμεων [γίνεται όμως και χωρίς συνεργασία με κάποιους εν ενεργεία;] Τα στοιχεία, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, δείχνουν εμπλοκή τουλάχιστον 15 προσώπων, αλλά και 10 εταιρειών, κάποιες από τις οποίες στήθηκαν μόνο και μόνο για να εξυπηρετούν το κύκλωμα που λυμαίνεται τις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όλη η ιστορία τελικά με τις εναλλαγές των κυβερνήσεων είναι ποιοι θα καθίσουν στις καρέκλες. Κι εμείς, τα αιώνια κορόιδα, ρίχνουμε τον έναν μπαγαπόντη για να ανέβει ο άλλος, οι οποίοι μας δουλεύουν αναίσχυντα. Πώς το είπε ο Γκάτσος; «Τώρα στους καιρούς τους ύστατους / βρείτε έναν Καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους». Όπου Καιάδας, είναι να τους στείλουμε στο σπίτι τους, επειδή για φυλακή δεν το βλέπω.

Ανεβάστε στην εξουσία τους «άνηβους» [τα παιδιά, που δεν έγιναν ακόμη έφηβοι], είπε ο Ηράκλειτος όταν τον ρώτησαν οι Εφέσιοι τι να κάνουν για να γλιτώσουν από τους διεφθαρμένους πολιτικούς τους. Οι άνηβοι είναι οι μόνοι που δεν διεφθάρησαν [ακόμη]. Κι όταν λέμε άνηβοι, αυτούς που δεν στιγματίστηκαν με καταλήψεις, διαδηλώσεις, κουκούλες και μολότοφ, κι ας θεωρούνται από κάποιους προσόντα.

Φαίνεται πως η αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου της Αριστεράς, γίνεται σε διεθνή κλίμακα. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο της Βενεζουέλας, Tareck El Aissami, ότι παίζει μεγάλο ρόλο στην διακίνηση των ναρκωτικών σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι κυρώσεις περιλαμβάνουν το «πάγωμα» της περιουσίας του El Aissami στην Αμερική, ενώ θα του απαγορευτεί επίσης και η είσοδος στη χώρα.

Τον Ιούνιο του 2016, το δημοτικό συμβούλιο στην πόλη των Αγίων Σαράντα αποφάσισε στην κεντρική πλατεία να στήσει το άγαλμα της Χίλαρι Κλίντον για τη συμβολή της στο αλβανικό έθνος. Η προτομή της τώρα αφαιρέθηκε. Πιστεύεται ότι αυτή η χειρονομία έχει σχέση με τη νίκη του Τραμπ. Πάντως ο δήμος μέχρι στιγμής δεν έχει εκδώσει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Ο βουλευτής και εκπρόσωπος Ασφαλείας του κόμματος των Πρασίνων στην Αυστρία Πέτερ Πιλζ, υποστήριξε πως «Η Τουρκία διαθέτει στην Αυστρία μια ομάδα 200 ατόμων-καταδοτών που βρίσκονται υπό τον συντονισμό της ΜΙΤ». Ο εκπρόσωπος του υπουργείου εσωτερικών της Αυστρίας, δήλωσε πως «Στην κατεύθυνση των στοιχείων που έχουμε θα αρχίσουν αμέσως οι νόμιμες διώξεις».

Η δε Γερμανία, έκανε την χάρη στην Τουρκία να μη διώξει τους δεκάδες ιμάμηδες που παίζουν τον ρόλο του κατασκόπου, και άφησε στον Ερντογάν να τους ανακαλέσει ο ίδιος. Μόνον στην Ελλάδα, οι γνωστοί πράκτορες του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, όχι μόνον δεν διώκονται, όχι μόνον δεν περιορίζεται η δραστηριότητά τους, αλλά και ενισχύονται στην ανθελληνική δράση τους από κόμματα του Κοινοβουλίου.