Skip to main content

Τα «Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας» στις 29 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη

Προϋπόθεση για την ένταξη στα Μονοπάτια είναι η διαθεσιμότητά σας για την παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου και όχι τμήματος αυτού

H πρωτοβουλία του skywalker.gr συνεχίζεται, στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά, στις 29 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2017, ώρες 10.00-16.00, με την παράλληλη διεξαγωγή του 26ου Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας, του 2ου Μονοπατιού Αναζήτησης Εργασίας και του 10ου Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Λίγα λόγια για το προφίλ τους

Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας προσφέρουν τις πρώτες βασικές γνώσεις σε όσους θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση. Οι εκπαιδευόμενοι προσεγγίζουν τις βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία του “επιχειρείν” και εκπαιδεύονται στις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.

Τα Μονοπάτια Αναζήτησης Εργασίας παρέχουν εισαγωγικές πληροφορίες και ενημέρωση για τεχνικές σχετικά με την αναζήτηση εργασίας. Η θεματολογία αφορά την αγορά εργασίας, βιωματικά workshop για τη στρατηγική αναζήτησης, το βιογραφικό, τη συνέντευξη κ.α.

Τα Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με την Κοινωνική Οικονομία και η παροχή αρχικής εκπαίδευσης με την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν τη συμβατότητά τους με το «Κοινωνικώς Επιχειρείν».

Λόγω της δομής του προγράμματος, προϋπόθεση για την ένταξη στα Μονοπάτια είναι η διαθεσιμότητά σας για την παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου και όχι τμήματος αυτού.

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων σε όλα τα «Μονοπάτια» είναι χωρίς χρέωση.

Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει η Career Design.  

Δείτε το πρόγραμμα του Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα του Μονοπατιού Αναζήτησης Εργασίας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα του Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Η συμμετοχή σας μπορεί να αφορά μόνο ένα από τα τρία Μονοπάτια.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.footstep.gr ή στα τηλέφωνα 2310326712

Τόπος διεξαγωγής: Οικοσύστημα Καινοτομίας Θεσσαλονίκης OK!Thess, Γωνία Κυδωνιών & Μαρίας Κάλλας Χάρτης