Skip to main content

Τα γυμνάσια της Κωνσταντοπούλου και η εκδίκηση του Τσίπρα

Η μεγάλη αποκάλυψη «επιστήμονα» των Σκοπίων για το μυστικό των κατακτήσεων του Μεγαλέξανδρου και τα γενέθλια του Φιντέλ Κάστρο.

Δεν επιβεβαιώθηκε ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης, ζήτησε την Κωνσταντοπούλου για πρόεδρο της Βουλής στην Κορέα. Νομίζω, ότι με τον τρόπο που λειτουργεί η εκεί Βουλή, η Ζωή θα είναι στο στοιχείο της. Γιατί δεν το αποφασίζει;

Αντιλαϊκή βέβαια συμπεριφορά από την Κυρία Πρόεδρο, η οποία για να κάνει προσωπικά παιχνίδια, όχι μόνο υποτιμά τη νοημοσύνη του λαού, όχι μόνο μας κάνει τα νεύρα τσατάλια -είναι ευτύχημα που κάποιος δεν εκτράπηκε-, αλλά εμποδίζει και την συζήτηση επί της ουσίας. Δεν με ωφέλησε η ανάλυση των άρθρων του κανονισμού της Βουλής, όπως δεν με ωφέλησε που δεν άκουσα τελικά τι θα πληρώσω (τι θα ωφεληθώ, δεν το συζητάω, δεν ξέρω αν θα ζω). Η Κυρία Πρόεδρος φρόντισε γι’ αυτό.

Τριάντα δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν την Κυρία Πρόεδρο, -χωρίς να σημαίνει και ότι συμφωνούν με τις ενέργειές της, όπως δηλώνουν- για τις επιθέσεις από την Κontra Νews αλλά και άλλων έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, που «ευτελίζουν την ανθρώπινη και γυναικεία αξιοπρέπεια και καταρρακώνουν τον δημόσιο λόγο: με όρους ακραίου σεξισμού και παθολογικοποίησης ανασύρουν το άθλιο στερεότυπο της «τρελής» και «διαταραγμένης γυναίκας» που την «μαζεύει» ο άντρας της ή οι γονείς της».

Μα σοβαροί είναι εκεί στην Κontra Νews; Υπάρχει άνδρας που μπορεί «να μαζέψει» την Κυρία Πρόεδρο; Άσε που ο μεν σύζυγός της συμφωνεί σε όλα με την συμβία του, ο δε πατέρας της γέννησε τέκνο καθ’ εικόνα και ομοίωση. (Να δεις τι πλάκες έχει να πάθει ο Λαφαζάνης, που θα την έχει μαζί του). Θα είναι η εκδίκηση του Τσίπρα.

Μ’ αυτά και με τ’ άλλα, δεν μας μένει καιρός να διασκεδάσουμε με τους γραφικούς Σκοπιανούς. Κατ’ αρχάς έκαναν την ανακάλυψη των αιώνων. Βρήκαν τον τάφο του Μεγαλέξανδρου στο… Ουζμπεκιστάν. Αν προσθέσεις και τις τρεις περιοχές στα Σκόπια που είναι σίγουροι πως υπάρχει ο τάφος, πρέπει ο Μεγαλέξανδρος να είχε τετραπλή διάσταση.

Και είναι πιθανό αυτό. Επειδή «επιστήμονας» των Σκοπίων έκανε την μεγάλη αποκάλυψη: Ο Μεγαλέξανδρος κατέκτησε όλο τον κόσμο με… ντοπαμίνη! Ο «επιστήμονας» αυτός συνέγραψε στη σλαβική γλώσσα την περίφημη «Μακεδονική Προσευχή» που δίνει μια νευροψυχιατρική εικόνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο ίδιος εκτιμά ότι το έργο του Αλεξάνδρου ήταν αποτέλεσμα μια δραστικής επέμβασης της  ντοπαμίνης στο κεντρικό νευρικό σύστημα του σώματός του.

Προχωρώντας βαθύτερα, ο «επιστήμονας» ανακάλυψε ότι ο Στρατηλάτης έκανε προγραμματισμό μέσω του υποσυνείδητού του, δηλαδή το συνειδητό και το υποσυνείδητο. Οι πληροφορίες που αποκτούσε, ενώ είχε πέσει σε ύπνο, γιατί το υποσυνείδητο και η συνείδησή του εξισώνονταν κατά 50% με 50% κατά τη διάρκεια του ύπνου και της εγρήγορσης, εισήλθαν στο πρόγραμμα στο υποσυνείδητό του και είχε προβλέψει  αυτό που θα συνέβαινε.

Αν δεν καταλάβατε τίποτε από αυτά που είπε ο «επιστήμονας», σίγουρα φταίει ότι έχετε έλλειψη ντοπαμίνης. Δεν πρόκειται ποτέ να γίνετε Μεγαλέξανδροι, ούτε «επιστήμονες».

Κοίτα ατυχία. Εχθές που ο πρωθυπουργός πάλευε στην Βουλή με την Ζωή και την πολιτική ζωή του, είχε τα γενέθλιά του ο Φιντέλ Κάστρο, και δεν μπόρεσε να πάει στην Αβάνα, όπου βρέθηκαν εκεί άλλοι δυο ηγέτες μεγάλου βεληνεκούς, της Βενεζουέλας και της Βολιβίας. Θα ήταν περίφημη τετράδα για μπιρίμπα. Για τι άλλο;

Καλλισθένης