Skip to main content

Τα ερωτήματα της Ζωής στον Φίλη και οι ανίδεοι που το παίζουν φωστήρες

Τα αναπάντητα ερωτήματα της Ζωής στον Φίλη, οι κινεζικές επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων στη Βουλγαρία και οι ανίδεοι που το παίζουν φωστήρες.

Έγραψε η πρώην πρόεδρος της Βουλής: «Ο Ν. Φίλης αναφέρθηκε, λέει, στην ανιδιοτέλεια των τριών ιεραρχών. Ώρα απολογισμού για τους πακτωλούς που διαχειρίστηκε ως διευθυντής της Αυγής». Ψάχνω να βρω την απάντηση, αλλά δεν την βρήκα. Πώς διαχειρίστηκε δηλαδή ο Φίλης τους «πακτωλούς» χρημάτων;

Η Σουηδία θα απελάσει 80.000 πρόσφυγες, η Αυστρία 50.000, η Φινλανδία 20.000 και έπεται συνέχεια. Θέλω να καταλάβω [επειδή δεν διευκρινίστηκε] σε ποια χώρα θα τους στείλει; Λες να τους ξαναστείλουν σ’ εμάς;

Η Γερμανία, δεν βλέπει με καλό μάτι την ελληνοϊσραηλινή συνεργασία στο αέριο, επειδή επιθυμεί να βάλει χέρι στους υδρογονάνθρακες του Λεβιάθαν μέσω γερμανικών επιχειρηματικών κολοσσών, και πιέζει προς την υλοποίηση του σεναρίου ενός τουρκοϊσραηλινού αγωγού.

2.000 ξένοι συνοριοφύλακες ετοιμάζονται να έρθουν εδώ για "έλεγχο" των ελληνοτουρκικών συνόρων. Θυμήθηκα, με θλίψη, τον Περικλή Γιαννόπουλο, που έγραψε πριν από περισσότερο ένα αιώνα: «Ελληνική Φυλή είσαι ΑΝΗΘΙΚΟΣ: διότι θέλεις οι Φραγκικοί στρατοί και στόλοι να σου φυλάν τ΄ αμπέλια σου».

Κινέζοι επενδυτές σκοπεύουν να προχωρήσουν σε επενδύσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ στην Βουλγαρία για την κατασκευή αεροδρομίου cargo κοντά στη Σόφια, αλλά και στην κατασκευή λουξ ακινήτων. Τυχεροί οι Βούλγαροι. Δεν έχουν Δρίτσα, και άλλους ομοίους [αυτό το ζευγάρι Δρίτσα - Χριστοδουλοπούλου, είναι πολύ ταιριαστό. Συναγωνίζεται ο ένας τον άλλον ποιος θα βλάψει περισσότερο τον τόπο].

Συνεχίζονται στην Βουλγαρία οι διαδηλώσεις για τις αλλαγές στην ιστορία τους [η Νέα Τάξη έχει κι εκεί Ρεπούση]. «Οι υπουργοί έρχονται και παρέρχονται, δεν μπορούν να αλλάξουν την ιστορία», ήταν ένα από τα συνθήματα.

Θυμίζω, ότι μιμούμενοι την ρεπούσεια μέθοδο [σημαίνει ότι υπάρχει γενικότερο σχέδιο από το Ίδρυμα του Σόρος, για αλλοίωση της βαλκανικής ιστορίας;] απαλείφονται οι όροι "οθωμανική δουλεία", "οθωμανική σκλαβιά" και άλλοι σχετικοί, και αντικαθίστανται από την "συνύπαρξη με τους Οθωμανούς".

Ερώτηση: Σε έναν πόλεμο Ρωσίας - Τουρκίας, αν επέμβη το ΝΑΤΟ εμείς θα υποστηρίξουμε την Τουρκία;

Μια ομάδα ανίδεων παριστάνουν τους φωστήρες ιδεών. Είπε ο Ν. Βούτσης: «Φλερτάραμε με πολλές πολιτικές αυταπάτες, ως απεδείχθησαν, για Κινέζους, για Ρώσους, για Ντράγκι, για το μέτωπο του Νότου». Η πολιτική όμως είναι η τέχνη του "προνοείν". Αυτός που δεν κατάλαβε ότι αυτά τα φλερτ είναι βλακείες και βλάπτουν τον λαό, να εγκαταλείψει την πολιτική και να γίνει πεταλωτής αλόγων.

Δεν φταίει ο λαός να πληρώνει τις εγκληματικές "αυταπάτες" των άσχετων που τους προώθησαν ως τους μοναδικούς να φέρουν σε πέρας την Νεοταξίτικη αντιλαϊκή πολιτική [και που θα τους στηρίζουν, ώσπου να υλοποιήσουν αυτά που υπέγραψαν].

Βαθαίνει η κρίση στα Σκόπια. Ο Ζάεφ, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανακοίνωσε επίσημα ότι το κόμμα του δεν κατεβαίνει στις εκλογές του Απριλίου, επειδή ο Γκρούεφσκι δεν τήρησε τις συμφωνίες του περσινού καλοκαιριού, για εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από μαϊμούδες ψηφοφόρους και την δημιουργία προϋποθέσεων αντικειμενικής κάλυψης από τα ΜΜΕ του προεκλογικού αγώνα.