Skip to main content

Τα «επιτεύγματα» του Τσίπρα και οι υποκριτικές ικανότητες του Καμμένου

Τα «επιτεύγματα» του Αλέξη Τσίπρα, οι υποκριτικές ικανότητες του Πάνου Καμμένου και ποιο είναι το «νέο» ήθος που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι να αναλάβει την διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ μετρούσαμε κάθε εβδομάδα αυτοκτονίες, που αποδίδονταν σε «οικονομικούς λόγους». 3.000, 5.000, 10.000… Είχε γίνει πιστευτό μάλιστα ότι μας κρύβουν τον αριθμό.

Αναρωτιέμαι… Κανείς δεν αυτοκτόνησε μετά την 25 Ιανουαρίου για την ίδια αιτία; Έπαψαν να υφίστανται «οικονομικοί λόγοι»; Ποιος ελέγχει τελικά τα Μέσα; Και ποιος κάνει βρόμικο παιχνίδι με τους ψιθύρους;

Ίσως, μια απάντηση μπορεί να πάρει κάποιος, από το τελευταίο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Τσίπρας απαριθμεί τα επιτεύγματά του και λέγει: «Ζητήσαμε από τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, να πληρώσουν τους φόρους τους». Δεν κατάλαβα, ποιο είναι το θετικό σ’ αυτό το σποτ. Η μαγκιά είναι να τα πάρεις. Άμα είναι μόνο να τα ζητάς, τα ζητάω κι εγώ.

Και το ερώτημα είναι, γιατί δεν τα πήρε; Όπως και γιατί δεν κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τις συχνότητες, παρά μόνο αναρτήθηκε για διαβούλευση, λίγο πριν από τις εκλογές;

Ο Στέλιος Ράμφος αποφαίνεται ότι το «απολύτως παλιό» είναι να ζητά κάποιος αυτοδυναμία. Οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις οδήγησαν την Ελλάδα στο ΔΝΤ, υποστήριξε. Είπε επίσης, ότι η συναίνεση αποτελεί το «νέο» και εγκατάλειψη του «παλαιού» της μεταπολίτευσης. Μπορεί η Αριστερά τώρα, να θεωρήσει και τον Ράμφο «παλαιό», σε αντίθεση με τον Φλαμπουράρη που είναι το «νέο».

Υποκριτικές ικανότητες φαίνεται ότι διαθέτει ο Πάνος Καμμένος. Χωρίς πλάκα, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε από καταξιωμένους ηθοποιούς (άλλωστε τόσα χρόνια ηθοποιίας στην Βουλή, όλοι οι πολιτικοί κάτι έχουν αποκομίσει από την υποκριτική τέχνη).

Πάντως, σύμφωνα με την δήλωση του Πάνου, ότι αν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στην Βουλή θα εγκαταλείψει την πολιτική, ανοίγεται μπροστά του πεδίο λαμπρό στο Θέατρο. Ο Χαϊκάλης θα του βρει κάποια θέση. Εντάξει, δεν είναι υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τις παράτες και τους στρατιωτικούς να βαράνε προσοχές όταν περνάς, αλλά μπορούν να του δίνουν ρόλους στρατιωτικού.

Ευαγγελιστής ιερέας στην Γερμανία, παρατήρησε ότι οι αναλογίες των αντρών με τις γυναίκες στους λαθρομετανάστες, είναι ένας προς έξη και αυτό, όπως συμπέρανε, συν τοις άλλοις θα προκαλέσει και σεξουαλικό πρόβλημα. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα πρότεινε λοιπόν με κρατική δαπάνη… ελεύθερο έρωτα για λαθρομετανάστες.

Πρότεινε δηλαδή το ίδιο το κράτος να χορηγήσει…πόρνες για όλους αυτούς, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος από την εκδήλωση βιασμών. Ήδη, όπως αναφέρεται, έχουν παρατηρηθεί κρούσματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

Αν θέλετε να μάθετε ποιο είναι το «νέο» ήθος που υπόσχεται ο Α. Τσίπρας, δείτε τι μισθούς έδωσε ο Κατρούγκαλος στις πελάτισσές του. Με πλήρη αδιαφορία για τις προκλήσεις, οι μισθοί των καθαριστριών του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνούν κι αυτούς του Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων, καθηγητών Πανεπιστημίων, και πολλών στελεχών ιδιωτικών επιχειρήσεων. Ίσως έχουν εκπαιδευθεί στο Μπάκινχαμ, αφού πρώτα έκαναν μεταπτυχιακό στο Χάρβαρντ.

Το ερώτημα βέβαια είναι, τι παραπάνω έχουν οι καθαρίστριες του Κατρούγκαλου, από τις άλλες που εργάζονται σε διάφορες υπηρεσίες, και αμείβονται λογικά. Η διαφορά είναι στο μεταπτυχιακό;