Skip to main content

Τα δηλητηριώδη βέλη Πανούση και οι αριθμοί κυκλοφορίας στη Λέρο

Τα δηλητηριώδη βέλη του Γιάννη Πανούση στις Συνιστώσες, οι αριθμοί κυκλοφορίας στη Λέρο και ο σύγχρονος... Γουλιμής του ΠΑΣΟΚ.

«Ανθ’ ημών ο Γουλιμής», θα έλεγε ο Ανδρέας -αν ζούσε- με την εκλογή της Φ. Γεννηματά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ (τον Λοβέρδο δεν τον ωφέλησαν τα γενόσημα).

Άκου τώρα τι είπε ο Πανούσης, και άιντε να τον αγαπήσουν οι Συνιστώσες: «Όλοι αυτοί οι τύποι- οι οποίοι έχουν διάφορα στοιχεία εγκληματοειδή, λούμπεν κλπ, που καλύπτονται πίσω από διάφορες ετικέτες μορφωμάτων χωρίς όνομα- τη στιγμή που θα δουν ότι “προδίδονται” ή δεν τους ακολουθεί η κυβερνητική γραμμή, θα αντιδράσουν βίαια. Συνεπώς αν δεν κόψει πρώτος ο Τσίπρας το κομμάτι που είναι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ, πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα δημιουργήσει συνθήκες σηψαιμίας. Η πρώτη βόμβα θα ριχτεί στο σπίτι του».

Στην Λέρο θα πρέπει να αποκτήσουν πλέον αριθμό κυκλοφορίας, τα άλογα, τα γαϊδούρια και τα μουλάρια. Ο αριθμός κυκλοφορίας θα σημαδεύεται στην οπλή κάθε ζώου. Αυτό, προκειμένου να πάρει άδεια κυκλοφορίας ως «επιβατηγό», μια και στο νησί έτσι γίνεται η κυκλοφορία. Έτσι αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο. Να προσέχει ο τουρίστας, μη πάρει στην πλάτη του κάποιον ηλικιωμένο, τον βλέπω να του μαρκάρουν την φτέρνα με αριθμό κυκλοφορίας. Άσε που πρέπει να πληρώσει και τέλη.

Σε πολλές χώρες της Ευρώπης, για να χρησιμοποιήσει κάποιος την τουαλέτα -είτε δημόσια, είτε κάποιας επιχείρησης εστίασης- χρειάζεται να πληρώσει. Στην Ινδία, όμως, τα πράγματα βαίνουν αλλιώς. Εκεί, για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα, οι κάτοικοι θα πληρώνονται.

Κι αυτό επειδή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της UNICEF, σχεδόν 594 εκατομμύρια κάτοικοι- ή, αλλιώς, περίπου ο μισός πληθυσμός της Ινδίας- αφοδεύει στην ύπαιθρο, και αφενός η μυρωδιά δεν καλύπτεται με τίποτε, αφετέρου άρχισαν να χαλούν οι τοίχοι από την… υγρασία.

Γράφεται, ότι οι Αλβανοί ενσωματώνονται εύκολα σε μια ξένη χώρα. Όλοι; Διαβάστε πώς ένιωθε ο δικτάτορας Θεόδωρος Πάγκαλος (παππούς του σημερινού π. υπουργού) σε επιστολή του προς τον Αλβανό ομόλογό του. Τα συμπεράσματα, δικά σας:

«Από της εποχής του Εσάτ πασά και του Αχμέτ Ζώγου ο εγκαρδιώτερος φίλος της Αλβανίας είμαι εγώ.

» Από της βρεφικής ηλικίας μου ωμίλουν την αλβανικήν, διότι η μακαρίτισσα μάμη μου, που με ανέθρεψε, δεν εγνώριζε την ελληνικήν. (Ήτο θυγάτηρ του πλουσιωτέρου προύχοντος της Μεγαρίδος Αντωνίου Βιρβίλη, εις την οικίαν του οποίου εν Σαλαμίνι εξέπνευσεν ο στενός φίλος του αείμνηστος στρατάρχης της Ρούμελης Καραϊσκάκης).

» Έχω συνεπώς εις τας φλέβας μου αίμα κατά το ήμισυ αλβανικόν και είμαι υπερήφανος δια τούτο (η υπογράμμιση δική μου). Ο ναύαρχος Κουντουριώτης, οι τρεις Νικολαΐδαι (πάππος, πατήρ και έγγονος), ο αείμνηστος στρατηγός Κοντούλης, ο ναύαρχος Σακελλαρίου, ο ήρως του υποβρυχίου «Λ. Κατσώνης» Β. Λάσκος και πλείστοι άλλοι εκλεκτοί Έλληνες είναι όλοι αλβανικής καταγωγής...».

Η ανωτέρω επιστολή θα είναι ασφαλώς ένα από τα "τεκμήρια" που θα χρησιμοποιήσουν οι Αλβανοί σε βάρος μας, όταν -με την υποστήριξη των εδώ φιλοαλβανών- θα επιχειρήσουν να αποδείξουν ότι οι Αρβανίτες της Ελλάδος είναι Αλβανοί.