Skip to main content

Τα burger houses και τα μουσικά σχήματα του Burger Fest Θεσσαλονίκης

Το φεστιβάλ αφιερωμένο στο burger που έρχεται πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί στη ΔΕΘ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο από 18 έως 20 Μαΐου.

Το Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της χώρας αφιερωμένο στο burger, ταξιδεύει για πρώτη φορά βόρεια για μια ανοιξιάτικη στάση στην Θεσσαλονίκη σ’ ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο. Από 18 έως 20 Μαΐου στη Δ.Ε.Θ. θα διοργανωθεί το Burger Fest Θεσσαλονίκη 2018, σε ένα χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει με τις καταλληλότερες συνθήκες τις συμμετοχές από τα αγαπημένα burger houses και χιλιάδες επισκεπτών που αναμένονται να δώσουν δυναμικό παρόν.

Το κάθε burger house θα έρθει με ένα menu διαμορφωμένο (και προσαρμοσμένο τιμολογιακά) σε συνδυασμούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Burger Fest Θεσσαλονίκη 2018. Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς - vegetarian προτάσεις ή εξωτικά burgers από κρέας κροκόδειλου και kobe beef.

Στο φεστιβάλ θα δώσουν δυναμικό παρόν με τις γεύσεις τους τα παρακάτω burger houses:

FRANKLYN

Ένα αυθεντικό Texas Barbeque που εξέπληξε με τη συμμετοχή του στο Burger Fest '17 στην Αθήνα έρχεται στα βόρεια για να προσφέρει ένα πραγματικά συγκλονιστικό μενού με γεύσεις όπως το μαριναρισμένο και καπνισμένο για 12 ώρες κομμάτι brisket ή ένα σιγοψημένο τρυφερό πεντανόστιμο Pulled Pork.

BIG KAHUNA

Το The Big Kahuna, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο 1ο Burger Fest της Αθήνας, έρχεται για μια εμφάνιση γεμάτη μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ' όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους. Στόχος τους να φτιάξουν τα πιο exotic burgers που γεύτηκε ποτέ αυτή η πόλη...! Hint: δοκιμάστε το burger με στρουθοκάμηλο

FINGERS

Μια φορά κι έναν καιρό...

Μπλα, μπλα... Burger...

Μπλα, μπλα... Μεγάλο...

Μπλα, μπλα... Χειροποίητο...

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...

Γιατί το μέγεθος και η τιμή μετράνε...

Use your FINGERS!!

Υ.Γ: τα υπόλοιπα στην πράξη... @fingers

LOCO GRILL

Το LOCO GRILL θα ετοιμάσει με τις υπερδυνάμεις του μοναδικά τρυφερά, μαλακά burgers που θα λιώνουν στο στόμα. Tip: Pull Beef & Pull Pork με την μέθοδο sous vide.

GOODY’S BURGER HOUSE

Τα Goody’s Burger House, που πριν από 40 περίπου χρόνια ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη να μυούν τους Έλληνες στην έννοια των Burgers, συνεχίζουν σήμερα να προσφέρουν τις κλασικές αγαπημένες αλλά και νέες λαχταριστές συνταγές τους.

TO ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ

Το κουτούκιτουνικόλα μια οικογενειακή παράδοση που κατάφερε να παντρέψει το παλιό με το νέο με απολαυστικές δημιουργικές προτάσεις για Burger έρχεται να μαγέψει στο Burger Fest. Hint: Εγκλημα να μη δοκιμάσει κανείς τα “Breakfast Burger” & ‘’ Stuffed Burger”.

HOLY FRIES

Πατάτες σε διάφορα σχήματα, αλοιφές σε πληθώρα. Τι πιο αγαπημένο από τηγανητές πατάτες; Το Holy Fries θα είναι στο Burger Fest για να κρατήσει συντροφιά σε όλους, για τη σχέση ανθρώπου-τηγανητής πατάτας που κρατάει από παλιά.

Dos Cubanos

Γεύση Αμερικάνικης κουζίνας θα δώσει στο φετινό Burger Fest το pop up food project των Dos Cubanos. Κρέατα από Αργεντινή, Κούβα, Φιλαδέλφεια και Τέξας καθώς και αμερικάνικες τεχνικές στο μαγείρεμα υπόσχονται μια ξεχωριστή πρόταση για τους λάτρεις του φαγητού.

Στα decks του φεστιβάλ γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής θα διασκεδάσουν τον κόσμο:

Το πρόγραμμα

Day 1

Dj Set - Sergio T | 17:00-20:30

Live Shows
Kazoo | 20:30-21:10
Tonis Sfinos | 21:30-23:30

Day 2

Dj Set | Mansta Radio
13:00-15:00 Μενέλαος Ερμείδης
15:00-17:00 Δρόσος Κόνιαρης
17:00-19:00 Δημήτρης ''Loud'' Πολυχρονόπουλος
19:00-21:00 Έλενα Αγγελίδου

Live Shows
Vanilla The Band | 21:00-22:10
The Bon Viveurs(ex-The Burger Project) | 22:30-00:00

Day 3

Dj Sets
Beater.gr | 13:00-17:00
Λάζαρος Αλληλόμης & Βούλα Γεωργιάδου
Radio Nowhere | 17:00-21:00
Ανδρέας Κοσιάρης & Παναγιώτης Γιαννακόπουλος

Live Shows
Baildsa | 21:00-22:10
Locomondo | 22:30-00:00

Υπενθυμίζουμε:

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος - Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων με 1 μπύρα | 4€

Γενική Είσοδος - με 1 μπύρα | 5€

Γενική Είσοδος - 3ημέρου με 1 μπύρα | 10€

Burger Fest | Θεσσαλονίκη – Info

Πού: Δ.Ε.Θ.

Πότε: 18, 19 και 20 Μαΐου 2018

Πόσο: 5€ [με μπύρα]/ Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών