Skip to main content

Τα ανακαινισμένα γραφεία της ΕΥΑΘ επισκέφθηκε ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Μακεδονία

Ο Μιχάλης Μπεκίρης ενημερώθηκε για την εξέλιξη του επενδυτικού προγράμματος της ΕΥΑΘ, με αιχμή την επέκταση της περιοχής ευθύνης της εταιρείας σε όμορους δήμους

Τα ανακαινισμένα γραφεία της ΕΥΑΘ επί της Εγνατίας Οδού στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Μακεδονία, Μιχάλης Μπεκίρης.

Τον κ. Μπεκίρη, που συνοδευόταν από τον συντονιστή του γραφείου Γιάννη Παπαγεωργίου, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ στο νέο βιοκλιματικό κτήριο της εταιρείας και ενημερώθηκε για την εξέλιξη του επενδυτικού προγράμματος της ΕΥΑΘ, με αιχμή την επέκταση της περιοχής ευθύνης της εταιρείας σε όμορους δήμους.

Image

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου «έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προοπτική της επέκτασης των δραστηριοτήτων της ΕΥΑΘ στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης και εκτός του Πολεοδομικού Συγκροτήματος ενώ ζήτησε από το Διευθύνων Σύμβουλο της Εταιρείας, Άνθιμο Αμανατίδη να επισκεφτεί τα εν εξελίξει έργα επέκτασης της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Νερού στη Σίνδο, έργα που θα δώσουν στην ΕΥΑΘ ακριβώς αυτήν τη δυνατότητα ανάληψης ευθύνης σε νέες περιοχές, διπλασιάζοντας τις διαθέσιμες ποσότητες νερού. Επίσης, τον κ. Μπεκίρη απασχόλησε ιδιαίτερα το θέμα της ολοκλήρωσης της σύνδεσης των χαμηλών περιοχών του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης με τον Κεντρικό Αποχετευτικό Αγωγό».

Image

Παράλληλα ο κ. Μπεκίρης υποδέχτηκε στο Πρωθυπουργικό γραφείο τους εκπροσώπους των απασχολούμενων στην εστίαση και συγκεκριμένα, συνομίλησε για θέματα του κλάδου με τον Πρόεδρο της Ένωσης Εστιατορών, Ψητοπωλών και Καφέ Μπάρ Ιωάννη Φιλοκώστα ενώ είχε συνάντηση και με την Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος της Χρήστος Κουδούνης μετέφερε τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του κλάδου.

Τέλος, ο κ. Μπεκίρης μεταξύ άλλων συνάντησε στο γραφείο του τόσο τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστο Κόπτση, από τον οποίο ενημερώθηκε για θέματα εκπαίδευσης, όσο και τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Μακεδονίας, Γιάννη Λάμπρου, με τον οποίο και συνομίλησαν για θέματα του κλάδου.