Skip to main content

Το συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού Devoxx Greece στις 18-20 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Πάνω από 70 ομιλίες και workshops σε 4 παράλληλες αίθουσες από καταξιωμένους ομιλητές και διακεκριμένους επαγγελματίες στη φετινή διοργάνωση

Για ακόμη μία χρονιά το μεγαλύτερο συνέδριο ανάπτυξης λογισμικού Devoxx Greece θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις 18 ως τις 20 Απριλίου 2024. Φέτος, αναμένεται να το παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1.200 συμμετέχοντες, από όλο τον κόσμο, καθιστώντας το πλέον ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια τεχνολογίας σε όλη την Ευρώπη.

Σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πάνω από 70 ομιλίες και workshops σε 4 παράλληλες αίθουσες από καταξιωμένους ομιλητές και διακεκριμένους επαγγελματίες οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα με σκοπό να μεταφέρουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε 10 διαφορετικές ενότητες όπως: Architecture, Programming Languages, Data & AI, Security κ.α.

Image

Μεταξύ των καλεσμένων ομιλητών του Devoxx Greece 2024, θα παρευρεθούν οι Gregor Hohpe, Brian Goetz, Dr Heinz Kabutz, Katie Gamanj και Kesha Williams και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα αποτελέσει ιδανικό τόπο συνάντησης για δικτύωση, δια ζώσης επαφή και επικοινωνία μεταξύ ομιλητών και συμμετεχόντων, ενώ η βασική του φιλοδοξία παραμένει η παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στον κλάδο της ανάπτυξης λογισμικού.

Ο κ. Παπαπέτρου διοργανωτής του συνεδρίου δηλώνει χαρακτηριστικά «Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες των συνεδρίων μας κάθε χρόνο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναγνώριση του κοινού καθώς τα συνέδρια μας παρουσιάζουν ανοδική πορεία με την συμμετοχή περισσότερων ατόμων. Φυσικά δίνουμε την μεγαλύτερη έμφαση στο πρόγραμμα και τους ομιλητές. Επίσης τα συνέδρια μας επιθυμούμε να είναι value for money και να αποτελούν μία ξεχωριστή εμπειρία για κάθε παρευρισκόμενο».

Για περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή και το πρόγραμμα του συνεδρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.devoxx.gr.