Skip to main content

Συνάντηση Κασσελάκη με Τσακαλώτο - «Πάρε πίσω τις διαγραφές»

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος πριν τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου

Συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, πριν από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος.

Σημειώνεται πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου.

«Είχα συνάντηση σε παρά πολύ καλό κλίμα με τον Στέφανο Κασσελάκη» έκανε γνωστό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Σχέδια για αλλαγές όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές δεν μπορούν να γίνουν» τόνισε, προσθέτοντας ότι ζήτησε από τον κ. Κασσελάκη να «πάρει πίσω» τις διαγραφές και πως ο ίδιος είπε ότι θα το δει σοβαρά. 

Aναλυτικά δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου:

«Νομίζω ήταν σε πάρα πολύ καλό κλίμα του εξήγησα όμως ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και τα σχέδια που έχει ο ίδιος, τα σχέδια που έχω εγώ, τα σχέδια που έχουν άλλοι δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές. Του είπα ότι κατά την απόψή μου πρέπει να το λύσει αυτό. Με άκουσε νομίζω με θετικό τρόπο. Θα δούμε τι θα κάνει. Νομίζω ότι όταν θα λυθεί αυτό θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση να συζητήσουμε και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και πόσο πιθανή ή μη πιθανή είναι η ενότητα.

Εγώ του ζήτησα να τις πάρει πίσω ή να το λύσει το θέμα. Είπε θα μεριμνήσει. Είπε ότι θα πρέπει να το κοιτάξει σοβαρά».

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Πέμπτης συνεδριάζει για πρώτη φορά μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ένα όργανο το οποίο θα φέρει στην ίδια αίθουσα τους δύο γραμματείς του κόμματος (Σβίγγου, Βασιλειάδης), τον πρόεδρο της Κ.Ο. Σωκράτη Φάμελλο, τη γραμματέα της Κ.Ο. Θεοδώρα Τζάκρη, την εκπρόσωπο Τύπου Δώρα Αυγέρη, την Εφη Αχτσιόγλου, τη Ρένα Δούρου και τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.