Skip to main content

ΣΥΝ: Εκφραστής των συμφερόντων των δανειστών ο πρωθυπουργός

Την απομάκρυνση και την ήττα της κυβέρνησης προβάλει ως μόνη λύση εξόδου από την κρίση ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ, Πάνος Σκουρλέτης.

Την απομάκρυνση και την ήττα της κυβέρνησης προβάλει ως μόνη λύση εξόδου από την κρίση ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ, Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας παράλληλα ότι «οι δανειστές μας δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο εκφραστή των συμφερόντων τους από τον σημερινό πρωθυπουργό».

«Μετά τα στημένα εκβιαστικά διλήμματα, την επιχείρηση κατατρομοκράτησης της κοινωνίας και την σαπουνόπερα της συναίνεσης, ο πρωθυπουργός μας έστειλε το λογαριασμό. Νέα σκληρά μέτρα, απολύσεις, περισσότερη φτώχεια, λεηλασία του δημόσιου πλούτου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο κ. Σκουρλέτης συμπλήρωσε ότι «οι νέοι που καθημερινά πλημυρίζουν τις πλατείες, οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται στους χώρους δουλειάς, η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας απαιτούν: να μην περάσουν τα νέα μέτρα και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, να φύγουμε από το μνημόνιο». «Διεκδικούν να έχουν λόγο για αυτά που τους αφορούν», κατέληξε.