Skip to main content

Σχέδιο αναδιάρθρωσης για την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία

Σχέδιο αναδιάρθρωσης της δράσης της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας θα εκπονήσει σύμβουλος κοινής αποδοχής της εταιρείας, του υπουργείου Ανάπτυξης και των πιστωτριών τραπεζών.
Σχέδιο αναδιάρθρωσης της δράσης της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας θα εκπονήσει σύμβουλος κοινής αποδοχής της ΕΝ.ΚΛΩ, του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και των πιστωτριών τραπεζών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο, επισημαίνοντας πως η Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία μπαίνει σε μια νέα φάση λειτουργίας.

Προστίθεται πως προηγήθηκε «η καθοριστικής σημασίας συμφωνία του ΥΠΟΙΑΝ με το Υπουργείο Οικονομικών ως προς την παροχή εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου προς τα πιστωτικά ιδρύματα για τη δανειοδότηση της επιχείρησης».

«Τα επόμενα βήματα αφορούν στη διασφάλιση στελέχωσης της ΕΝ.ΚΛΩ. με ισχυρό και ικανό Δ.Σ., στη διευθέτηση τρεχουσών υποχρεώσεων της εταιρείας, στη διερεύνηση των παράλληλων δράσεων του επιχειρησιακού σχεδίου και στην οικοδόμηση της καθημερινής συνεργασίας με τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς για μια πορεία ανάκαμψης», καταλήγει η ανακοίνωση.