Skip to main content

ΣΒΒΕ: Ξεκινά από σήμερα το Thessaloniki Summit 2017

Ομιλίες του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμμετοχή περισσότερων των 60 ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ξεκινά σήμερα το Thessaloniki Summit 2017, το διήμερο συνέδριο που διοργανώνει ο ΣΒΒΕ. Θέμα της 2ης Συνόδου είναι: «Ισχυρή και Ανταγωνιστική βιομηχανία ως προϋπόθεση για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο».

Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, και με τις ομιλίες του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, θέλει να προωθήσει την πάγια θέση του για τον απολύτως κρίσιμο ρόλο της βιομηχανίας στο παραγωγικό μοντέλο της χώρας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα τεθούν η Ευρωπαϊκή βιομηχανική πολιτική και οι γενικότερες κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, οι επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα μας και η επιχειρηματική καινοτομία ως βασική προϋπόθεση παραγωγής διεθνώς εμπορεύσιμων προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Το κύρος και η αξιοπιστία της περυσινής επιτυχημένης διοργάνωσης επικυρώνεται και από τη συμμετοχή περισσότερων των 60 ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και από ευρωπαϊκά think tanks.

Το Thessaloniki Summit 2017, πραγματοποιείται με  την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και την υποστήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO και του ‘Enterprise Europe Network Hellas.