Skip to main content

Σβίγκου: Θράσος από τον Κουμουτσάκο να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ

Η η ΝΔ προσπαθεί να ξεφύγει από τα προβλήματά της, επενδύοντας στην πατριδοκαπηλία, τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πατριδοκαπηλία καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, στηλιτεύοντας τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ζήτημα των δηλώσεων του Νίκου Φίλη για την ποντιακή γενοκτονία.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», η κ. Σβίγκου υποστήριξε ότι η ΝΔ προσπαθεί να ξεφύγει από τα προβλήματά της, επενδύοντας στην πατριδοκαπηλία, ενώ όσον αφορά στην επίθεση εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου, τόνισε ότι «έχει το θράσος να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Όλη αυτή την εβδομάδα είδαμε να παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια με την ακροδεξιά, επένδυσε στην πατριδοκαπηλία, επένδυσε σε μια πολιτική αντιπαράθεση που σε καμία περίπτωση δεν είχε να κάνει με όσα θα πρέπει να συζητάνε αυτή τη στιγμή τα κόμματα στη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα σενάρια περί πρότασης μομφής εναντίον του υπουργού Παιδείας, διευκρίνισε ότι «δεν τίθεται καν ζήτημα» για το τι θα πράξει η κυβέρνηση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Καταλήγοντας, η κ. Σβίγκου επανέλαβε ότι ο κ. Φίλης εξέφρασε προσωπικές απόψεις και κατέστησε σαφές ότι αυτές δεν αμφισβητούν ή δεν τροποποιούν την πολιτική της κυβέρνησης επί του θέματος.