Skip to main content

Σβίγκου σε Νέα Δημοκρατία: Καλή επιστροφή από το Καράκας

Όσο η ΝΔ δεν βρίσκει πολιτικό αφήγημα στην Ελλάδα, θα το ψάχνει στη Βενεζουέλα, υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -Τι απάντησε η Ασημακοπούλου

Απάντηση σε προηγούμενη ανάρτηση στο Τwitter, του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη Βενεζουέλα, έδωσε νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσο η ΝΔ δεν βρίσκει πολιτικό αφήγημα στην Ελλάδα, θα το ψάχνει στη Βενεζουέλα. Καλή επιστροφή από το Καράκας», σχολίασε μέσω Twitter η κ. Σβίγκου.

Συνέχεια στην ανταλλαγή tweets έδωσε η Άννα Ασημακοπούλου, η οποία απάντησε μέσω Twitter στην κ. Σβίγκου απευθυνόμενη στον κ. Παππά: «Να την πατε στη Βενεζουελα με το lear jet του φιλου σας κ. Υπουργε να φερει και τροφιμα»

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην οποία έγραψε: «Αρνήθηκαν συζήτηση στη Βουλή. Καταψήφισαν στο ευρωκοινοβούλιο. Εκτίθενται διεθνώς για χάρη του Μαδούρο. Αγάπη που δεν κρύβεται» (δείτε εδώ).

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα, ωστόσο οι τρεις ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Δ. Παπαδημούλης, Στ. Κούλογλου, Κ. Κούνεβα) είχαν επιλέξει να ψηφίσουν «απέχω» από την ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη Βενεζουέλα, ενώ ο τέταρτος, ο Κ. Χρυσόγονος δεν συμμετείχε καν.