Πέμπτη 26 Απριλίου 2018
x

ΣΒΙΓΚΟΥ: Η ΝΔ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Η ελληνική πλευρά εργάζεται για την άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης, σημασία όμως έχει και ποιο θα είναι το περιεχόμενό της, αναφέρει.

Η αξιωματική αντιπολίτευση λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος των δανειστών μέσα στη χώρα, τονίζει, σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Αξία, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης.

«Από τη μία πλευρά ο κ. Μητσοτάκης σε όλη την περίοδο της διαπραγμάτευσης φοράει τη φανέλα του ΔΝΤ, ανοίγοντας έτσι και την όρεξη των δανειστών για επιμονή σε παράλογες απαιτήσεις και, από την άλλη, κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό δηλώνοντας ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα που δεσμεύεται σε όλους τους τόνους ότι θα εφαρμόσει- μαζί με πολλά περισσότερα- εάν γινόταν αύριο κυβέρνηση» τονίζει.

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εν τέλει αυτοπαγιδεύεται και εγκλωβίζεται σε μια καταστροφική στρατηγική. Ερωτηθείσα για τις δηλώσεις Μεϊμαράκη, απάντησε πως η παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΝΔ ανέδειξε πως, στο στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπάρχουν σοβαρές αντιθέσεις, τόσο στη στρατηγική, όσο και στο επίπεδο της τακτικής.

«Η ελληνική πλευρά εργάζεται για την άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης, σημασία όμως έχει και ποιο θα είναι το περιεχόμενό της», τονίζει η κυρία Σβίγκου και διαμηνύει ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω από τη δέσμευση για μια κοινωνικά βιώσιμη συμφωνία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ