Skip to main content

Σύσκεψη στο Μαξίμου για φορολογικό και εισοδηματική πολιτική

Σύσκεψη για τα φορολογικά μέτρα και την εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.
Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τα φορολογικά μέτρα και την εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης στη διάρκεια σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο, Τρίτη ή την Παρασκευή, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο για να υπάρξει έγκριση για τα φορολογικά μέτρα.

Οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης θα ανακοινωθούν έως το τέλος της εβδομάδας, με στόχο να ψηφιστούν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το Ασφαλιστικό, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο και με τη συμμετοχή των υπουργών Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου και Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Οι ρυθμίσεις για το Ασφαλιστικό αναμένεται να ανακοινωθούν την Τρίτη, ενώ η ψήφισή τους προγραμματίζεται για τις αρχές Απριλίου.