Skip to main content

Superleague, πράξη 19η

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου, ενώ ο Εργοτέλης επέστρεψε στις νίκες, κάμπτοντας την αντίσταση του Λεβαδειακού με σκορ 1-0.
Στην Τρίπολη, ο Αστέρας ήταν περισσότερο ουσιαστικός και αποτελεσματικός από τον Πανιώνιο και πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη, η οποία τον βάζει σε θέση ισχύος για τη μάχη των πλέι οφ. Ο Τσέζαρεκ, σε ρόλο πασαδόρου, βρήκε δυο φορές, στο 11’ και στο 37’΄, τον Βίλτσες κι εκείνος δε λάθεψε. Ισάριθμα γκολ και η κατάσταση απλουστεύτηκε αρκετά. Η έξοχη αμυντικά ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου κράτησε το μηδέν, παρά τις όποιες προσπάθειες των κυανέρυθρων να ξαναμπούν στο παιχνίδι και πανηγύρισε το τρίποντο.

Στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης έψαχνε εναγωνίως μια επιτυχία, έπειτα από το αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών και ο Λεβαδειακός αποδέιχθηκε ιδανικός ως θύμα. Οι Βοιωτοί οδεύουν με βήμα ταχύ προς τη Β’ Εθνική, τη στιγμή που οι κιτρινόμαυροι ανέβηκαν εκ νέου στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ορφανός στο 65’, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.