Skip to main content

Super League: Τεσσάρα για Παναθηναϊκό, ματσάρα στα Χανιά (video)

Βαθμολογική ανάσα για τον Ατρόμητο, συνεχίζει την προέλαση του ο Πανιώνιος ενώ ιστορία έγραψε για τον Ολυμπιακό ο Θανάσης Ανδρούτσος

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίστηκε η 20η αγωνιστική της Super League.

Στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα πήρε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη κόντρα στο Λεβαδειακό με 1-0. Σκόρερ για τους Φαίακες ήταν ο Ματιέ Γκομές (37΄).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στα Χανιά, Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 στο καλύτερο ποιοτικά παιχνίδι της αγωνιστικής. Με τους Θεμιστοκλή Τζημόπουλο (11’ ) και Πέδρο Κόντε να πετυχαίνει δύο γκολ (9΄) ο Άγιαξ της Ηπείρου προηγήθηκε αλλά η κρητική ομάδα ισοφάρισε με τους Γιώργο Γιακουμάκη (32’) και Γιάννη Κάργα (40΄). Ο Μικαλάι Σιγκνιέβιτς (51΄) έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους αλλά ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ (58΄) ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΟΚ σταματώντας έτσι το μεγάλο σερί νικών που έτρεχε ο Δικέφαλος του Βορρά.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Τέλος στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα και επιβλήθηκε με 4-0 του Παναιτωλικού. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το τριφύλλι ήταν ο Μάρκους Μπεργκ που πέτυχε χατ τρικ (67΄,80΄, 90+2΄) ενώ παράλληλα σκόραρε και ο Ρόμπιν Λουντ (88’ ).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στις χθεσινές αναμετρήσεις και ξεκινώντας από τη Βέροια, ο Πανιώνιος έφυγε με το διπλό επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 0-1. Σκόρερ για τους Νεοσμυρνιώτες που συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία ήταν ο Μπεν Ναμπουχάνε (8΄) που μάλιστα πέτυχε γκολ κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στην Τρίπολη, ο Ατρόμητος πήρε σπουδαία νίκη με 0-1 κόντρα στον Αστέρα. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο πέτυχε ο Αμπιόλα Ντάουντα (45΄+ 1΄).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Τέλος στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός καθάρισε από νωρίς κόντρα στη Λάρισα και νικώντας με 2-0 πήρε το αίμα του πίσω για την ήττα του πρώτου γύρου στον Κάμπο. Σκόρερ για τον πρωταθλητή Ελλάδος ήταν οι Θανάσης Ανδρούτσος (1΄) και Ιντέγε Μπράουν (9’ ). Μάλιστα το πρώτο γκολ του νεαρού άσου των με τη φανέλα των ερυθρολεύκων αποτελεί ένα από τα γρηγορότερα στην ιστορία του πρωταθλήματος καθώς σημειώθηκε μετά από μόλις 14 δευτερόλεπτα αγώνα ενώ το γκολ του Νιγηριανού ήταν το 13ο φετινό στο πρωτάθλημα και είναι πρώτος στη σχετική κατηγορία.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 51
2. Πανιώνιος 38
3. ΠΑΟΚ 36
4. Παναθηναϊκός 35
5. Ξάνθη 33
6. ΑΕΚ 29 -19αγ
. Πλατανιάς 29
8. ΠΑΣ Γιάννινα 28
9. Ατρόμητος 26
10. Παναιτωλικός 22
. Κέρκυρα 22
12. Αστέρας Τρίπολης 20
13. Λάρισα 17
14. Λεβαδειακός 14
15. Ηρακλής 13 -19αγ
. Βέροια 13