Skip to main content

Super League: Σημαντικές νίκες για Πλατανιά και Κέρκυρα (vid)

Σε τροχιά πλέι οφ παραμένει ο Πλατανιάς ενώ σημαντικό βήμα για την παραμονή της έκανε η Κέρκυρα - Ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Με το μεγάλο παιχνίδι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που βρήκε νικήτρια την Ένωση έκλεισε η 24η αγωνιστική της Super League.

Στην Κέρκυρα, ο ΑΟΚ πήρε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη κόντρα στην Ξάνθη με 1-0. Σκόρερ για τους Φαίακες ήταν ο Κέβιν Ντιόγκο (65').

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο κάνοντας ακόμη ένα βήμα ώστε να κλειδώσει το πρωτάθλημα. Σκόρερ για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Μάνουελ Ντα Κόστα (36΄) αλλά και ο Σωκράτης Φυτανίδης (62' ) που πέτυχε αυτογκολ.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στα Χανιά, ο Πλατανιάς πήρε σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στη Βέροια παραμένοντας σε τροχιά πλέι οφ. Σκόρερ για τους Κρητικούς ήταν ο Χουάν Μουνάφο (30' ) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 23΄λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκαέλ Αντονιάν.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Τέλος στην Αθήνα, η ΑΕΚ κέρδισε στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής με 3-0 τον ΠΑΟΚ και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Σκόρερ για την Ένωση ήταν οι Σέρχιο Αραούχο (1' , 85΄) και Χρήστος Αραβίδης (90' + 1' ) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι ασπρόμαυροι αγωνίζονταν με δέκτα παίκτες από το 53΄λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Στέλιου Μαλεζά.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στις αναμετρήσεις του Σαββάτου και ξεκινώντας από τα Γιάννενα, ΠΑΣ και Παναιτωλικός έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία κερδίζοντας αυτή τη φορά τη Λάρισα με 1-0. Σκόρερ για τους Νεοσμυρνιώτες ήταν ο Μπεν Ναμπουχάνε (33΄) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι βυσσινί τελείωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Αντνάν Αγκάνοβιτς.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Τέλος στη Θεσσαλονίκη, Ηρακλής και Παναθηναϊκός έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Το σκορ για το τριφύλλι άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μάρκους Μπεργκ (37΄) ενώ για τον Γηραιό ισοφάρισε με αυτογκολ ο Ράσμους Τελάντερ (73΄).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ


Βαθμολογία (Σε 24 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 54
2. Πανιώνιος 48
3. ΠΑΟΚ 43
4. Παναθηναϊκός 42
5. ΑΕΚ 40
6. Ξάνθη 39
7. Πλατανιάς 38
8. Ατρόμητος 35
9. ΠΑΣ Γιάννινα 33
10. Κέρκυρα 29
11. Παναιτωλικός 27
12. ΑΕΛ 21
13. Αστέρας Τρίπολης 20 -23αγ.
14. Λεβαδειακός 17 -23αγ.
15. Ηρακλής 16
16. Βέροια 13