Skip to main content

Super League: Κορυφή για την ΑΕΚ, ισόπαλο το ντέρμπι (video)

Ένα και να καίει για την «Ένωση» που ανέβηκε στην πρώτη θέση εκμεταλλευόμενη την ήττα σοκ του ΠΑΟΚ - Δύο πέναλτι έκριναν το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Με τέσσερις αγώνες συνεχίστηκε η 24η αγωνιστική της Super League.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας πήρε τεράστια νίκη με 3-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ σε ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο φετινό παιχνίδι του πρωταθλήματος. Το σκορ για τους Αρκάδες άνοιξε ο Κυριακόπουλος ενώ για τους Θεσσαλονικείς ισοφάρισε ο Kάμπος. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα χάρις σε γκολ του Τόνσο ενώ για τον «Δικέφαλο» ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι ο Πρίγιοβιτς με τον Ιγκλέσιας να σκοράρει στην τελευταία φάση του αγώνα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Στην Αθήνα, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Σκόρερ για την «Ένωση» ήταν ο Λιβάγια.

Στη Βοιωτία, ο Λεβαδειακός κατάφερε με πάρει σημαντική νίκη-ανατροπή με 2-1 επί της ΑΕΛ. Το σκορ για τους «βυσσινί» άνοιξε ο Κρίζμαν με τους Σουμπίνιο και Μαρκόφσκι να σκοράρουν για τους γηπεδούχους ανατρέποντας το σκορ.

Τέλος στον Πειραιά, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, στο πρώτο ντέρμπι της ιστορίας που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Φορτούνης ενώ αντίστοιχα για τους «πράσινους» ισοφάρισε από την άσπρη βούλα ο Μουνιέ.

Δευτέρα 5 Μαρτίου
19:30 Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ 54
2. ΠΑΟΚ 52 -23αγ.
3. Ολυμπιακός 47 -23αγ.
. Ατρόμητος 46 
5. Ξάνθη 32 
. Πανιώνιος 32 
. Αστέρας Τρίπολης 32 
8. Παναθηναϊκός 31
. ΠΑΣ Γιάννινα 30 
. Παναιτωλικός 29 -23αγ.
. Λεβαδειακός 29 
12. ΑΕΛ 25 
13. Λαμία 23 
14. Κέρκυρα 19 
15. Απόλλων Σμύρνης 16 -23αγ.
16. Πλατανιάς 10