Skip to main content

Super League: Δύσκολη εξόρμηση στα Γιάννενα για τον ΠΑΟΚ

Με το παιχνίδι του ΠΑΣ–ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική, με τους Ηπειρώτες να έχουν την προϊστορία των τελευταίων αγώνων με το μέρος τους

Αυλαία στην 17η αγωνιστική της Super League πέφτει απόψε (19:30) με την αναμέντρηση του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στους «Ζωσιμάδες», με τον Δικέφαλο να κυνηγά την τρίτη του συνεχόμενη νίκη μακριά από την Τούμπα.

Το έργο για τους «ασπρόμαυρους» μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι κόντρα στους Ηπειρώτες, που μετρούν δύο σερί εμφατικές νίκες εναντίον τους, με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο (3-0 το 2014 και 3-1 πέρσι), ενώ και το γήπεδο, λόγω της συνεχούς κακοκαιρίας, πρόκειται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Βλάνταν Ίβιτς.

Εάν ο Δικέφαλος επικρατήσει απόψε τότε θα σκαρφαλώσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τη στιγμή που ακολουθούν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο και τη Λάρισα για το πρωτάθλημα.

Ο Ίβιτς δεν υπολογίζει μόνο στον Μάρκο Βελλίδη. Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να αγωνιστούν με διάταξη 4-2-3-1. Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Χαρίδης, Τσίμιροτ, Κάμπος, Πέλκας και Αθανασιάδης είναι οι πιθανοί έντεκα.

Στον αντίποδα, ο προπονητής των Ηπειρωτών, Γιάννης Πετράκης, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γαρουφαλιά και τον Ζάιρο που είναι δανεικός από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού είναι ο Λίλα και ο Μπέριος.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» αναμένεται να παίξει με 3-5-2: Πασχαλάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ακόστα, Κοζορώνης, Λίλα, Καρανίκας, Κούτρης, Κόντε και Μαμπουλού.