Skip to main content

«Super 3 Ευόσμου»: Θα συνεχίσουμε να έχουμε το κουμάντο στην περιοχή

Οι οργανωμένοι οπαδοί τoυ Άρη καλούν τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» να παρευρεθεί στο ψηστήρι που θα διοργανώσουν στη 1/12 στον σύνδεσμό τους.

Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη ώστε να παραβρεθεί στο ψηστήρι που θα διοργανώσουν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στον σύνδεσμό τους απηύθυνε ο «Super 3 Ευόσμου».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων»:

«Η μάχη μάγκες συνεχίζετε σε όλα τα τμήματα της αρρώστιας μας της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ και αν μη τι άλλο σε αυτή την μάχη δεν μπορεί να μην είναι στο πλευρό του ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ τα λυσσασμένα σκυλιά του.

27 χρόνια τώρα η συνδεσμάρα μας είναι το κουμάντο στον ΕΥΟΣΜΟ στις δυτικές συνοικίες της ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, και με περηφάνια κρατάμε ψηλά την σημαία της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ και πιστέψτε μας μάγκες θα τσακίσουμε όποιον νομίζει η σκεφτεί να αλλάξει αυτό το έργο.

Γιατί αυτό το έργο ξεκίνησε το 1990 από αδέλφια που δώσανε μάχες στα τσιμέντα και τρεις γενιές μετά αυτό το κουμάντο θα το κρατήσουμε είτε το θέλετε είτε όχι………

Καλούμε λοιπόν όλα τα αδέλφια της ΕΥΟΣΜΑΡΑΣ του τότε και του σήμερα την παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 μετά τις 20:00 στο ψηστήρι που διοργανώνουμε στην συνδεσμάρα να γουστάρουμε όλοι μαζί και να γίνουμε μια γροθιά γιατί αυτός ο πόλεμος αλάνια δεν τελείωσε ενωμένοι εμείς θα φέρουμε τον ΘΕΟ εκεί που πρέπει να είναι…….και δεν είναι αλλού από την κορυφή σε όλα τα τμήματα…

Καλούμε όλο τον λαό του ΑΡΗ και όλα τα αδέλφια μας από όλους τους συνδέσμους να το ζήσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε εκεί στην καρδιά του ΕΥΟΣΜΟΥ στο σπιτάκι και ‘’όχι σε κανένα πατάρι με κάμερες αισθητήρες κίνησης λαμαρίνες ελεύθερους σκοπευτές και δορυφόρους’’ !!!

ΥΓ. 1

Το ξέραμε ότι είστε καλοί δρομείς στο κατοστάρι
Το ξέραμε ότι είστε των μπάτσων ρουφιανοι και κολλητοί….
…….αλλά ότι θα σας φυγάδευαν μέσα στα διακριτικά αυτοκίνητά τους ρε φλώροι με φτερά τώρα το μάθαμε…..για αυτό και θα είστε μια ζωή η ντροπή των οπαδών
ΥΓ. 2

ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ

ΥΓ 3

συνεχίζεται η διάθεση της μπλουζαρας που έχει βγάλει ο σύνδεσμος

»ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ»
»ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΑΣ»
»ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΣ SUPER 3»
»ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ»
»WEST BLOCK»
»est.1990»».